Herşeyin bir sonu var diyerekten vadisel bir yaklaşımda bulunmak istedim![]()
Herşeyin bir sonu var diyerekten vadisel bir yaklaşımda bulunmak istedim![]()
2013 normal bir süre puntolar için, kasa artık eskimeye başlıyor zaten. GP lerin iç tasarımı zaten eskidi, evolarıda büyük ihtimalle günümüze ayak uydurmasını sağlamak için yaptılar. Bunun bir sonraki aşamasıda kasanın eskimesi olacak. Puntoyu kaldırmak yerine yeni kasa ile yola devam etmek daha mantıklı olabilirdi. Şimdilerde Uno tekrar üretilmeye başlanıyor. Yeni unolar daha piyasada yok ama çıktığında da puntonun açığını kapatacağını sanmıyorum.
piyasada en uzun aynı kasayla duran araç sanırım 1998 2008 eskı astra... 10 sezon yapar... 2006 2013.... 2014 modellerle 9 sezon yaparkı cok uzun bır sure bence... yenılenme cok normal... 2014 te yenı tıpo tempra gorcez desenıze......
kasa değişikliği olacak gibi görünüyor.
Gezgin Gp.
Kasa değişikliği çok normal birşey ama modeli ürütimden kaldırmak,hiç mantıklı değil. Nasıl markalaşacaksın , Punto bir efsane bunu herkes kabul eder.
Fiat markasından çok soğuyorum.
Umarım güzel bir model çıkartırlar punto kadar ses getirebilecek birşey. Ama ne çıkartırsalar çıkartsınlar punto kolay kolay unutulmaz,yanlışmıyım.
bu kadar kolay vazgeçmezler herhalde... sadece kasa değiştirirler..
Punto kalkar Munto çıkarBence ''Punto'' üretimi son bulmaz.Grande nin sonu gibi Evonun da sonu gelir.Yerine XPunto gelir.Adının değişmesi bence çok zor.B Segmentini bitirmeleri ise imkansız Fiat Firmasının...
arkadaşlar gelecek sene fiat çok sağlam bi araçla geliyormuş geçen fiatta satış bölümünde çalışan arkadaşla konuşuyorduk puntoya fazla bişey yapma gelecek sene gelen araçta hiçbirşeye ihtiyacın olmayacak dedi katıldığı kursta görmüş
Soğudum fiattan. Sıfır araba alırsın 3 ayda 3000 tl değer kaybeder. Uzun vadede kullanim dersin arabanın üretimini durdurur. Punto üretimden kalkacak araba değil. Gidip Uno yu yenileyeceğine, başka model çıkarsın. Puntoyla Bravoyla uğraşmasın. İsterse uçan araba yapsın 2013 de punto üretimden kalkarsa bir daha da Fiat almam.
that just sucks dudes diorum haberi yazanlara.puntonun kalkması imkansız relax olun arkadaşlar.genclik arasında cok iyi bir ismi var puntonun ama o motor seviyeleri tr'ye gelmeyince tam patlayamıyor işte.
fiat eğer puntodan vazgeçiyorsa yerine gelecek
araba bomba demektir herhalde.
yoksa kuş serisinden sonra fiat a evrim geçirten ve
bu kadar efsane olan puntodan kolay kolay vazgeçmesi
mümkün değildir diye düşünüyorum.![]()
kuş serisi fiatın tofaşa verdiği hiç üretmediği kalıplarıdır.asıl kalıplar regata olarak italyada üretilmiştir.
Kuş serisi için sadece üretim lisansı vermiştir bunlar sadece tofaş üretimidir.
Özdem sana katılıyorum fiat puntodan vazgeçmez bu modelle atılım yapmıştır ve hemen yeni kasa üretimine geçecektir.
Konu gurik tarafından (11/01/2011 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
Arkadaşlar canınızı sıkmayın bence onların yerine daha iyi ve güzellerini yapacaklardır da o yüzden üretimlerine son veriyorlardır.
2013 te grande punto bitiyor, bravo bitiyor, ama evo bitmiyor makyaj yada kasa değişimi ile dewam edicek
golf 2030 a kadar varmış,ona dönerim tekrar,,fiatta bu zaman zarfında akıllanır belki....her serisi tutan ve bagaj lambası !! olan golf ve polo dan da biraz ders alır.
o zaman yandık valla uzun süre binelim diyoruz adamlar yeni kasa çıkarsa neyse bravoyu puntoyu üretimden kaldırıyor ilerde satarken sorun yaşıcaz desenize adam stiloyu çıkardı sonra üretimden kaldırdı kimse şimdi yüzüne bakmıyor bravo da mı öyle olacak şimdi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri