bugün trafikteydim :=) şehir çim berbat 1.viteste gidiyorum korkudan ama şehir dışında daha iyiyim hocam eski öğrencimbana o öğretiyor çokta iyi kullanıyor maşallah bir zamanlar ben ona ingilizce öğretmiştim şimdi o bana araba kullanmayı tek çıkamasamda şimdilik içimde heves ve istek var
ya bende kimsesiz çıkamıyorum ama şimdilik yakın bi zamanda kimseye ihtiyacım olmicak![]()
Bu konu bayanlarında ilgisini bir hayli çekmiş sanırım![]()
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
Bende yeni öğrendim sayılır birkaç yıl oluyor ama çok çabuk kavradım geçen günü aynı sizin yaşadıklarınızı yaşayan bir bayan ile karşılaştım çok zor durumdaydı baktım kornalardan bir hayli korkmuş tam hareket edicek durdurdum çünkü kaputu açmış farkında değildi ben seslenince yine stop etti dar bi yerden döndürecekti aracı hemen dedim ki isterseniz ben alırım aracı dedim hatta ehliyetimide gösterdim hemen kabul etti evine kadar 700-800 metre gidip park edip çektim aracını çok rahatladı en son inerken dedim ki yarın yine binin kendinize güvenin dedim öyle böyle öğreneceksiniz bundan emin olun
Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya - UZMANTV
okumanizi tavsiye ederim, fikrinizi degistirebilir.
edit: Kadın ralli pilotu olmanın avantajları nelerdir? - UZMANTV
yalnız tüm bayanlar böyle değil,haksızlık etmeyelim, %90 ı böyle![]()
Evet bir bayan sürücüyüm ama yolda bazı bayan kullanıcılardan tırsıyorum. Kullanmasınlar daha iyi. Birde zengin kocaları altlarına 40 bin TL değerinde araba vermezler mi ?Yalnız bir şeyide eklemekte fayda var. Bazı erkek sürücüler öyle bir kullanıyorlar ki sanki otobanda tek başlarına gidiyorlar ne sinyal ne hız limiti ne arka ne ön kontolü ama aynı şeyi bir başkası yapsa kornalar el kol hareketleri herşeyi yaparlar. Tabi diğer erkek sürücüleri tenzih ederim.
Konu sunas tarafından (14/02/2011 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
Bir Bayan İçin Araba Kullanmak Elbette Zordur, Düşünsenize Karşısında 3 Tane Ayna Varken Onun Yola Bakması Olağanüstü![]()
YouTube - türk bayan sürücü
0:17'ye dikkat.
Bir Kadın Bir Erkek - Kadınlar ve trafik kazaları videosunu izle - Komedi - Mynet - Video
hastayım bunlara,konuyla da alakalı![]()
kaputun önünü görmek ister bayanlarönüne baksa daha iyi olur
![]()
Direksiyon başına ilk geçtiğim dönemleri bilirimArabanın burnunu göreceğim diye yapmadığım kalmazdı
Bunu daha önce benzer konulu bir mesajımda belirtmiştim. Tecrübe, tecrübe, tecrübe ve biraz da kendine güven gerekli. Trafikte atlattığım kaza tehlikelerinin yüzdesine bakacak olursak karşı tarafın kullanıcısının bayan olma oranı büyük maalesef..
ama öyle durumlar da yaşıyorum ki, geçenlerde önümde bir focus gidiyor orta şeritte ama 30-40 km le hız ancak var, kesin dedim bu bayan sürücü.. Sollarken baktım sürücüsü bayan değildi![]()
bazen trafikte o kadar iyi bayan kullanıcılarda görüyorum ki çok seviniyorum..ellerini öpesim geliyor..işte bu diyorum..fakat genel olarak kötü kullanıyorlar...
he erkekler çok mu iyi kullanıyor..onlarda aynı...ama bayanlara göre genel olarak daha iyiler..tamamen ilgisel bir olay diye düşünüyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri