cesur Nickli Üyeden Alıntı
sonuçta arabanın parçaları kadın yada erkeklere göre yapılmamış mesela debriyaj mesela fren yada gaz erkekte bayanda aynı işlemi yapmak zorunda güç kuvvet vs alakası yok tamamen psikolojik:)
konvoy olayına gelince deeeee bi örnek :ben biraz acemiyim ama sıfır evo aldım daha ilk gün de çizdim o ayrı mesele ama yılmadım 2.gün yanımda kimse yokken aracımı otoparktan aldım tektek ne yapacağımı tekrarlayarak hepsini yaptım. parktan çıktım. ters yolmu düz yolmu bilmiyorum tabi. neyse dedim girdim biyerden kafa ma göre bi baktım önden bi araba eyvah dedim elim ayağım dolaştı önce bildiğim bütün dualar sonra geri vitese taktım. aldım tabi bi sağa bi sola zikzak. dedim düzlesene . ve de yaptım. doğru yola girdim park ettim. tanıdık irini aradımgelde kurtar beni diye o gelen kadar arkada tam 20 araç birikti korna çalıyolar . bende içimden geber gebeer diyorum ama suç bende tabi. :)
bide bir rica erkek sürücü arkadaşlardan ya nolur zaten heyecandan ölmüş olan bir sürücüyü kornayla hep korkutmayın azcık sabır yaa ölmezsniz