benim de hikayem şöyle arkadaşlar;babam ben ehliyet almadan önce 18 yaşımı yeni doldurduğumda beni alıp showroomları tek tek dolaştırdı,corsadır 206 dır cliodur swift polo jazz hepsine baktık sıra en son puntoya geldi..ilk bindiğim punto siyah 3 kapı 1.4 active di..daha önce eskisine baktığımız ve pek beğenmediğimiz için biraz önyargılıydım ama binince tam istediğim araba dedim..annemde de astra var babam astrayı sen al annene yeni alalım dedi tamam dedim..önce daihatsu terios aldık fakat test edince yolda gidişi ve benzinli oluşu pek içimize sinmedi,ayrıca annemde aracı hiç beğenmedi..fiat bayiini aradık babam soruyor bana ne olsun araçta ben sayıyorum 16 jant skydome spor paket hepsine var diyorlar..bir gittik ellerinde 4 tane punto var 3 tanesi active biri emotion o da 3 kapı granit gri spor paket skydome filan yok..sorduk ne iş diye euro yükseldi bayiiden araba gelmiyo dediler istediğiniz araç fabrikada var ama ne zaman gelir bilemeyiz dediler..neyse bize bi şekilde 3 kapıyı sattılar..tam eve dönüyoruz babamın içine sinmedi oğlum vazgeçelim dedi vazgeçtik..astra alırız 0km filan dedi babam bende opelden hiç haz etmiyorum..neyse ertesi gün tekrar gittik istediğimiz araç ne zaman gelir diye o sırada teşhirde şimdi kullandığım 1.3 emotion titanyum grisi aracı gördüm..bu satılık değilmi dedim sordular gerçektende satılıkmış..3 kapıyı aldığımız satış danışmanı onu satmak istemedi,bizde patrona çıktık adamın lafı direk hayırlı olsundu..sadece skydome ve spor paket yoktu,bende beklemek istemedim artık ve aldık,şimdi çok memnunum ama skydome olsada iyiydi