Alıntı m_cevik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Myoto BRC ve ATİKER yetkili servisi,adresi havayoluna giden yoldan sağa sapıyorsunuz havayolu yönüne değilde diğer tarafa,perilikaya tarafına orda hemen sağda bir binada.Lpg de deneyim tecrübe ve işçilik çok önemlidir,bahsettiğimiz yer hakikaten işinin ehli,kardeşimle ben kime sorsak herkes aynı yerden bahsetti ve ikimizde aynı yere taktırdık.Kardeşim atiker bende BRC My10 kitini taktırdım,çok şükür ikimizde de bir sıkıntı oluşmadı.Garantili iş yapıyorlar yani.Bizden sonra bir kaç öğretmen arkadaşımda tavsiyede bulunduk onlarda gayet sorunsuz kullanıyorlar.Forumdan da 2 arkadaş yine aynı yere taktırdı,onlarda çok memnun.Siz de bir değerlendirim derim isterseniz.Fiyat olarak 1650 TL BRC 990TL atiker 10 ar taksit
Hafta sonu gidip bir konuşucam bakalım, Myoto için adres araştırması yaptım da Ökkeş Yıldırım diye yazıyor doğru mu veya ordaki ustanın adı neydi? Ben karataş tarasından gelicem , havaalanı çevre yolundan sola dönüp perilikaya tarafına geçicem bu sefer sağa dönüp şehreküstü yoluna sapıcam , orda solda bir yerlerde herhalde ben google maps in yalancısıyım Veya tam tarif edebilirseniz.