Evet my10 kit takılıyor şu anda.
Teşekkürler. Evet motor üstüne montaj yapıldı. Mocan daha önceki araçlarımda da kamuflaja özen gösteriyor. Belli olmayacak şekilde yapıyorlar. Hatta daha önce astra g kasa aracımda motor kapağının altına takmışlardı ve muaynede lpg nerde diye sormuşlardı. Ayrıca neredeyse hicbir yeri delmeden mevcut civatalara sabtilediler tüm parçaları. Ayrıca oraya konması brc nin meşhur çıt çıt enjektör sesini de hissettirmiyor.
Vallahi ben de aynen sizin gibi düşünüyordum ve halen de öyle düşünüyorum. Ya birşey cıkarsa diyerek taktırmamıştım. Benim kafamda hep bir 10bin yapalım bakarız var idi ve bu süre sonunda (13bin km) herhangi bir arızayla karşılaşmamam sonucunda ve benzinin böyle tırmanmasıyle daha fazla direnemedim. Siz de böyle bir yol izleyebilirsiniz. Biraz bekleyin.
Sağolasın.
Evet yiğidin enjektörü meydanda olur![]()
Daha dün taktırdığımiçin tüketime birşey diyemeyeceğim. Ama çekişte hiç bir fark yok da diyemeyeceğim. Ama ciddi fark var da denmez. Hani kaç beygirdi ki kaça düştü diyeceğimiz bir araç da değil ya bizimkiler...Dolayısıyla çekişte aman aman bir fark yok. Hala cinnahı 80 le tırmanabiliyorsa sorun yoktur. Daha detaylı fotoları da paylaşacağım.
Düğmeyi ise kaput kaldırma kolunun yanındaki sol alta koyduk. El altında olmaması lazım. Narin cihazlar sonuçta. Bir bakışta görülebilecek bir yerde. Onu da paylaşırım.
Herkese selamlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri