Alıntı sunas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tam olarak nerden alabilirim adını ve adresini daha karar vermedim kime taktıracağımı bir iki yerden BRC fiyatı alacaktım ama marka kadar ustada önemli madem yetkili servismiş daha iyi olur tabi. Benim bir ustam var daha ona danışmadım da
abimin bahsettiği yeri perilikaya kavşağında myoto var orasıdır. ben abim ve gaziantep ten 2 gp daha aynı yere taktırdık ve çok memnunuz. brc ve atiker yetkili servisi. Chevrole ve Hyundai araçların sıfırlarına takıyorlar.

bir gidip çaylarını için yapılan işlere bakın konuşun araştırın karar sizin tabiki ama myotodan şimdiye kadar memnun kalmayanını görmedim çevremdede benden önce 3 4 kişi taktırmıştı aynı yere. giderseniz eğer selamımızı da söylerseniz bizi ihya edersiniz siz 2 muhabbetin belini kırıp, zahterinizi yudumlarken temiz bir işçilik ile aracınız hazır hale gelecektir içiniz rahat olsun. Sanki babamın dükkanı he ne kadar övdüm
not: myoto ile hiçbir bağımız yoktur sadece memnuniyetimizi böyle belirtmek istiyoruz yanlış anlaşılmalara maruz kalmayalım sonra

ben fire motoruma atiker taktırdım gayet şık ve ekonomik oldu.