çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza Allah kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın
çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza Allah kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın
çok geçmiş olsun baya bi ayrı kaldınız galiba![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Mesajı görünce ilk önce tüylerim diken diken oldu çünkü geçen sene benimde bmw yi çalmışlardı ama ne yazıkki bulunduğunda çarpılmış hırpalanmış şekildeydi. Sağsalim bulunmuş olmasına sevindim. Allah bir daha bu şekilde birşey yaşatmasın. Bulununca ne kadar sevindiğinizi tahmin edebiliyorum...Tekrar hayırlı olsun. Allah bir daha vermesin...
yalnız kaskolatın diyorsunuzda kasko çalınmalarda karşılamıyor diye biliyorum.çünkü eski dükkanın yanındaki büfedeki amca dükkandan anahtarı çalmışlar hemen anahtarla beraber arabayı götürmüşler,4 ay sonra denizlide bulunmuş araba ve kasko parasını vermemişti
Geçmiş olsun aracınızın bulunmasına sevindim![]()
geçmiş olsun
plaka ve telefon numaranız telefonumda kayıtlı duruyordu halen. hasarsız olarak bulunduğuna mutlu oldum.
bu arada kaskoda anahtar kaybı - anahtar çalınma gibi kloz yoksa, anahtar çalınarak götürülen arabalara kasko ödeme yapmaz. gece yatarken anahtarı yanınıza alın kesin![]()
çok gecmiş olsun konunun tarıhı bıraz eskımış ama ben yeni göryorum bi gelişme varmı bulundumu aracınız?
özür dılerım konuyu tam okumadan yazmıstım bulunmus aracın gözün aydın çok gecmış olsun.Allah bırdaha yasatmasın.
şükür geçmiş olsun..
TSİ Jetta.
Allah Birdaha Bu Tür Olaylar Yaşatmayı Nasip Etmesin..
gecmiş olsun.cok enteresan birisi boyle bir esek sakası yapmıs olabilri mi acaba
hasan aracın bulunduğuna çok sevindim
allah bir daha yaşatmaaın kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hadi gözünüz aydın...
ama arabayı çalıp geri aynı mahalleye bırakmak ilginç...
Keyif BMW'Dir...
çoook geçmiş olsun aracınızın bulunmasına çok sevindim. ben birde ruhsatta olması gerektiğini biliyorum.
çok geçmiş olsun. aracınız kaç km yapılmıs? herhangi bir eksiği sorunu filn yoktur umarım. fotolarını koyarsanız sevinirim
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
Gerçekten çok sevindim, geçmiş olsun, bu arada aynı mahallede bulunması çok ilginç...
Araci bulduktan sonra kasko yaptiniz mi ?
evo evo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri