şuan yazabildiğin internetten, konuştuğun cebinin faturasından, aldığın arabanın ötvsinden, kullandığın krediden,parasını ödeyerek aldığın her türlü kayıtlı maldan kılını kıpırdatmadan 2 yasayla vergi alınmaktadır. mesele vergi alınması değil, daha geçen hafta çıkan vergi affı yasasıyla düzenli vergi ödeyenlere yapılan hakaret ve enayi yerine koymadır. mesele dibimizde çıkan petrolün neden bu kadar pahalı satıldığıdır. mesele bunlara ses çıkması ama birlik olunup tepki koyulamaması , yaptırım gücümüzün olmamasıdır. hükümetin çözemediği sorunlar yüzünden diğer sorunlar daha da artmakta, suyumuz kaynamakta.
eğer fiyatlara 12 den sonra yansıyorsa çıkıp alayım yakıtımı küfrüme gelince ederim
Bu kadar yorum yapıyoruz hadi form olarak toplanıp ankaranın göbegini kapatalım desem kim çıkıp gelecek sadece sövüp yorum yaparız kapanır gider hadi herkez elini taşın altına kosyunda bunu gerçekleştirelim bakalım kim kaç kişi çıkacak görelim bu zamlara tepkili olan herkezi adam gibi organize olsak formdaki üyelerin yarısı bile katılsa bu eyleme yemin ederim dünyada haber olmazsa ben bu arabayı yakarım bir organizasyon yapalım ankara yada istanbul taksim meydanında toplanalım tüm arabalarla kitleyip bırakalım yol ortasına hangisini çekebilicekler görelim haber kanallarına bildirelim bakalım neler çıkacak varmı cesareti olan konuyuda ben açayım isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...Ser kürüsye konu açıyorum katılımcıları göreyim konu başlıgı zamlara tepki bakalım kim kaç kişi bu gidişata dur diyecek...Herkeze saygılar eşşek olunca semeride akp iyi yüklüyor hepimize...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
yarın kaç kişi arabasını bırakıp toplu taşıma araçlarını kullanacak bi tahmin edin bakalım![]()
birde şu açıdan düşünün her yıl çok daha fazla artan oranda polis alınıyor fakat eskiden polis sayısı çok azken sokaklarda çokça gördüğümüz polisler şimdilerde nedense sadece hükümeti protesto eden öğrenciler sözkonusu olduğunda 2000-3000 polis görev yapıyor.eee nede olsa maasını benim verdigim polisin gorevi halk icin degil adalet icin hizmet..nasılda uyuz oluyorum millet benzin parasını bırak ekmek parasını bulamazken o polislerin istiklal caddesinde paso kahkahalar atarak,dat dat kornaya basarak,durduğu yerde bile arabayı stop ettirmeden takılmalarına.haaaaaaa pardon burası türkiye...
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
shellde bısey yok 3.79 halen yayın tarıhı 8-12-2010
bp-opet 3.85
Gec(ir)miş olsun vatana halen sessız sedasız vatandasa
1.sırada benı yaz
1 haftadır araba garajda bınmıyom bınesımde gelmıyor artık
Bu arada satr tv ye maıl atmıstım facedekı benzın protestosu ıcın cevap geldı
starhaber@startv.com.tr ye tepkınızı ıletebılırsınız dıye ben baska bır bırıme maıl attımda
forumda 1000 kullanıcı var herkes yazsın gondersın ıllakı haber olur
Konu Scottie tarafından (08/12/2010 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Allah çolugundan cocugundan cıkarsın.Artık yeter ya yeter bu ne srfszlk bu ne bıcım adıl duzen bu nasıl bir yaşam tarzı canımızdan bezdirdiler ..Yalvarıyorum artık oyunuzu çöpe atın bunlara vermeyın nolur ya ...4 lira benzınmı olur yarın 5 gelecegımızı aldılar elımızden lanet olsun
I ' m c a p u l i n g . . .
oy kullanırken "ben şuanki işimden, durumumdan memnunum, etrafımdaki insanlardan ve ülkemin geleceğini şuan düşünemem" deyipde ülkemizi yakan, bizleri yakan insanlar nasıl ödeyecekler ahirette bizim hakkımızı, nasıl ödeyecekler gelecek nesilin doğmamış çocukların hakkını, artık vakit geldi geçiyor arkadaşlar, bilgilenin ve etrafınızda bu insanları tespit ederek bilgilendirin.... masal gibi geliyordu eskiler "çok geç olmadan" dediği zaman, işte çok geç olmaya başladı, bunu derin bir nefes alıp düşünebilen her beyin şuan algılayabilir, daha fazla hissetmek, ya çöpten birşeyler çıkarmı diye kurcalarken olacaktır ya da başkalarına kölelik ederken....
Ya anlam veremıyorum
rafınerı cıkış fıyatı kar marjıyla beraber 1.30 tl
2 tl ozel tuketım vergısı ve ustune toplam tutardan kdv alınıyor yeter ama ya yeter...
hükümet iş başında desenize 2011 de zam yok ama 2010 aralıkta öpcez sizi diyorlar..
Bence yenı bır baslangıc daha 23 gun var ayın bitmesine dur bakalım daha neler neler olacak
Geçen seneyi hatırlayın yılbaşı gününü 31 aralık 2009 günü de öyle bizam geçirmişlerdi daha 23 gün var bekleyin görün
Bu ay içerisinde 1 benzin mazot zammı daha olucak akabinden de 31 Aralık- 1 OCAK yılbaşı gecesi dayıcak yine akaryakıta zamları biz de sabah gazetelerden ya da internetten öğrencez yine zamları.Her sene klasik hale getirildi artık bu hükümet tarafından...
Depoyu sımdıden doldurmakta fayda var hoş ne kadar fayda saglar tartışılır
Bu böyle olmaz ya!Ayıp yaptıkları.İnsanların gözüne baka baka da yapılmaz ki bu zulüm!...
Zulumu yapan onlar degıl onlara bu fırsatı veren %58
yani memleketin masraflarını karşılamaya mecbur muyuz arac kullanıcıları olarak
hayır sankı gezmek ıcın kullanıyoruz bu aracları
neticede vergi verdiğimiz maaşlarımızı kazanmak için işe gidip geliyoruz
anlamak cok zor
ben devletin yerinde olsam araba kullanıcılarına çok iyi davranırım onları öperim severim hiç trafik cezası kesmem her yere park ettiririm çünkü baba oğluna yapmaz bu şekilde paraya boğmaz her litrede 3 tl vergi ne arkadaş
Aralık 2009
USD= 1,47 Ham Petrol= 85$ LPG=1,86 benzin=3,38 motorin=2,80
Aralık 2010
USD= 1,48 Ham Petrol= 87$ LPG=2,28 benzin=3,85 motorin=3,24
ARTIŞ
USD= %1 Ham Petrol= %1 LPG=%23 benzin=%14 motorin=%16
Bu farklar kimlerin cebine gidiyor acaba...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri