Yok böyle bir yaşam yok böyle bir ülke yok..Elden gidiyor memleket dıyenlere sesleniyorum; hangı memleket ?
Yok böyle bir yaşam yok böyle bir ülke yok..Elden gidiyor memleket dıyenlere sesleniyorum; hangı memleket ?
I ' m c a p u l i n g . . .
Oy verenler vermeye devam etsinler..
Halkına bu kadar vergi yükünü bindirdikten sonra ben de yaparım maliye bakanlığı, ben de çıkarım ortaya ülkeyi çok iyi yönetiyorum edasıyla..
Ben artık kızmıyorum, gülüyorum ve hatta bu durumu petrolün dünyada fiyatlarının yükselmesine bağlayanları görünce de ohh olsun diyorum..
Daha varil fiyatları 100 doların üstüne dahi çıkmadı, bence gelecek 1-2 sene mazot/benzin 4-4.5tl arası olur şimdiden geçmiş olsun![]()
işin iyice boku çıktı 1 ay arabaya binmiyorum
Krallıkla yonetılen ulkelerde bıle yok...
I ' m c a p u l i n g . . .
dibimizde çıkan petrole bu kadar para vermek o kadar acı ki. 1,20 TL aslında benzin. geri kalan 2,80 TL vergi. ayıptır günahtır
Arkadaşlar başbakanlığa, akpye, enerji bakanlıklarına maille ilgili şikayetlerimizi usulunce bildirelim. Geçmişlerine sövmeden kendimize hakim olarak kınadığımızı yazalım. İnternet imkanı olan herkesi de buna davet edin. Orayada bişeyler yazalımki belki biri kulak verir ne oluyor bunlara felan der. Ben ilk mesajı başbakanığa gönderdim. Birazdan diğerlerine de yazacağım.
bşbakanlık iletişim
bimer@basbakanlik.gov.tr
Akp iletişim
Akim Başvuru Formu
Sahibinden satılık dizel puntoşaka bir yanada bu resmen sömürge ya.
30 milyarlık araba alırsın yarıya yakını vergi,
yettimi yetmedi her yıl MTV ödersin,
yettimi yetmedi iki güne bi akaryatıda zam lanet olsun ya.
protesto etmek istesen gazı yersin,tartaklanırsın.
Bu nasıl ülke Allah aşkına ya.
Puntolojik
FACEBOOKTA yer almış şimdiden sizlerde katılın bakalım ordan bişeyler çıkarabiliriz
tıklayın Giriş Yap | Facebook aramıza katılın birkezde olsa bu gidişe dur deyin geleceginiz ve toplum için bişeyler yapın
link
Giriş Yap | Facebook
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Zeynel biliyorum farkındayım şimdi hona team giricem bakalım orda bişeyler başarabilirmiyiz daha sonra yönetici olarak görevli bir iiki arkadşaım var onalrı bulmaya çalışacagım ve katılımlarını saglamaya çalışacagım hadi hayırlısı kazamız mübarek olsun bakalım ne çıkaracagız bu işten coşkun tırstı yanımızda bile yok...![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bu facedeki resmi alıp arabamın arka camına yapıştırıcam grubada üye oldum o tarihtede yakıt almıycam.Yalnız polisten gaz yemeyelim niye protesto ediyosun diye![]()
![]()
Puntolojik
yeni zammımız hayırlı olsun , napak bunlar başımızda durdukça zamma ses çıkartmak abes olur![]()
Hatayda çalışıyorum ben buraya suriyeden felan çok turist gelir adamların çoğunun altında 3000 motor 5000 motor hayvan gibi arabalarla geziyolar isyan ediyorum arkadaş bu nasıl ülke ya.
Puntolojik
Korkmuyorum zaten korkmuycazda tepkimizi vatandaş gibi göstericez tabiki polis olayı işin şakası.
Puntolojik
Bende araç almayı düşünüyordum bu gideşle almasam daha iyi olacak.!
Benzine yine zam geldi
12:36 | 08 Aralık 2010
Akaryakıt fiyatlarında yapılan son artışla birlikte 95 oktan benzinin litresi 3,87 liraya, 97 oktanın ise 4,01 liraya çıktı.
Geçen hafta yapılan artıştan sonra akaryakıt firmaları, petrol fiyatlarındaki yükselişi gerekçe göstererek benzin fiyatlarında yeni bir artışa gitti.
Son yapılan artışlarla birlikte, 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 3,79 liradan 3,87 liraya (tavan fiyat) ulaştı. 97 oktan benzinin litresi ise 4,01 liraya yükseldi.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, firmaların dünyadaki petrol fiyatlarındaki yükselişi gerekçe göstererek akaryakıta zam yaptığını söyledi.
Benzin fiyatlarında 4 lira sınırının aşıldığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti: "Az kullanılsa da 97 oktan benzinde litre fiyatları 4 lirayı geçti.
Gözümüz aydın. Geçen hafta da zam yapılmıştı. Günde 1 kuruş zam yapılıyor.
Dünyanın en pahalı yakıtını hem biz kullanıyoruz hem de en yüksek vergiyi biz veriyoruz. Bu rakamlarla birlikte benzinin litresi aslında 1,20 lira. Gerisi vergi. EPDK, firmaları uyarabilir, ’Dünyada fiyatlar bu şekilde yükselmiyor siz neden yükseltiyorsunuz’ diye sorabilir. Firmaların aynı anda nasıl zam yaptığını sorgulaması gerekiyor." Kaya, denetim yapılmadığı için firmaların kendi inisiyatiflerinde artışa gittiğini ileri sürerek, "İnceleme yapılmıyorsa, sektör düzenlenmiyorsa tüketici benzinde 5 lirayı kısa zamanda görecektir. Çünkü firmalar istediği gibi fiyat uyguluyorlar. Rekabetin olmadığı ortamda firmalar kartelleşiyorlar. En azından benzinden alınan verginin düşürülmesini istiyoruz. Tüketiciye bu kadar yüklenilmemeli" diye konuştu.
kaynak:milliyet
vallah billah 8 tane hesabım yok isviçre bankalarında nasıl dolacak bu depo...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri