Sanırım sınıfındaki araçları sıralarsak bilgi vermesi açısından daha doğru olur.
Ford Fiesta B 1.944
Opel Corsa B 1.100
Hyundai İ20 B 1.079
Renault Clio HB B 993
VW Polo B 839
Fiat Grande Punto B 573
Toyota Yaris B 424
Eğer belli kriterlere göre değerlendirirsek bence punto satışları yine de fena değil.Neden mi?Çünkü;
1-Listeye giremeyen b sınıfı hathcbak olarak kıa rio,207,c3,fabia,ibiza,aveo,jazz gibi araçları geçmiş.
2-Bana göre punto makyaj yese de 2005 yılından beri hemen hemen aynı kasayı kullanıyor.Oysa i20,getz,polo,rio,c3 gibi araçların hepsi de grande puntodan sonra kasalarını büyük ölçüde değiştirdiler.
3-Eskiden ucuzdu belki ama bugün punto,bravo gibi araçlar sınıfındaki birçok marka ile kafa kafaya.İsterseniz markaların sitelerine bir bakın.Hatta clio3 fiyatları punto fiyatlarının altına çekilmiş.
4-Başka markalar(208,clio4,kıa rio..)kasa değişikiğine gittikleri için fiyatlarını yukarı çekiyorlar.Bunun ileride punto satışlarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum.Katılırsınız ya da katılmazsınız ben punto satışlarını bu kriterlere göre değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.
Fiesta listedekiler içinde en pahalısı ama en çok satanı bunu bir türlü anlayamıyorum. Tasarım olarak bana göre Punto'dan üstün hatta aracımı aldığım gün bir fiesta ilanı gelmişti ve bana yakındı iç geçirerek bakmıştım ama tasarım hariç bir üstünlük göremiyorum.
Ayrıca fordun traktör motoru sesi de cabası. Keza boş (trend) modellerdeki konsol görüntüsü de hoş değil ama yine de her daim en çok satan b sınıfı araç.
Filo satışı desek punto'da da çok var filo satışı ama bu ara durgun demekki...
Honda jazz B segmenti değildir... i20 yi burdaki bir çok kişi küçümsüyor ama kullanmadıkları için bir çok özelliğinden bi haberler... GP nin halen satış listesinde görünmesinin sebebi ise 2012 başlarında bayilerin elinde kalan GP ler vardı... Benim komşum Bursadan gitti aldı... Bence bu yüzden GP olarak geçiyor ancak fiat punto nun fiyatı nı aşırı derecede yükseltti... O fiyata diğer markalarda C segmenti araçlar alınacak durumdaydı... Bu yüzden de çok satamıyor olma ihtimali vardı... Ben evo için pazarlığa girdiğimde Bayii 44.000 TL den açıp 38.500 TL ye mylife vermeye kalkmıştı... Bende yuh bunun liste fiyatı 38.500 den başlar demiştim... ama bayi illa 44.000 dan (tavsiye edilen fiyat ) pazarlığı açtı... Ee haliyle bende vazgeçtim :=))
ben ilgilenmiyorum satış rakamlarıyla o yüzden yok bildiğim bir kaynak sadece buna güvenmiyorum dedim nedenlerinide yazdım. siz veya başkaları güvenebilir tabii
bu arada ilgilenen birini bulmuşken sorayım, alıntı yaptığınız DHdeki konuda ODDden link var, oraya göre ağustosta 41bin küsür araç satılmış görünüyor. Bumudur yani satışlar düşük denilen rakam 1 ayda hemde yaz ayında 41000 araç satılıyor ve çok düşük oluyor öyle mi?
Fiestanın pahalı olması liste fiyatımı yoksa bayiilere gidip pazarlık yaptın mı?
Temmuzda fiestada puntoda hemen hemen aynı fiyatlardaydı.
Ford nedense böyle yapıyor liste fiyatları çok şişik.
Konu OzzY tarafından (15/09/2012 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sahibinden öyle demiyor ama abi ? birde özelliklerine baktığımızda b segmentideki araçlara göre çok çok fazla standart özellikleri var... En basitinden baz donanımı 8 hava yastığı içererek başlıyor... bir otomobil dergisinde de C segmenti diye nitelendirildiğini hatırlar gibiyim...
Konu ykaya1983 tarafından (15/09/2012 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
Hocam eğer honda B segmenti ise diğerlerine her konuda 10 basar... Çünkü donanım olarak cömert bir araç... Fiyatı da diğer B segmentinden çok da fazla değil ki sorunsuz bir otomobil olduğu da jazzcı kardeşler tarafından tecrübe edilmiştir. Sahibinden sitesi C segmenti olarak nitelendiriyor... Segmentlerde birbirine girdi... şimdi bana sorsalar C segmenti baz Linea mı baz Jazz mı tabiki de JazzTam bir aile otomobili...
O zaman hyundai forumdakiler doğru söylüyor... Linea için onlar sürekli B segmenti derler... Şu anda bence Fiatta çok büyük araç boşluğu var... Özellikle B segmentinde sedan... Albelar gidince bagajı büyük ekonomik araç kalmadı... Linea nın da bagajı büyük ama giriş kısmı darFiat ticari ye önem veriyor gibi...
Benim gördüğümde Türk toplumunda bazı önyargılar var otomobil markalarına göre...Özellikle bazı markalar vazgeçilmez... Bu yüzden bomboş donanımlı araçlar uçuk fiyatlarla güzel satış rakamları elde ediyor...
Ben araç almaya gittiğimde Fiesta, i20, Punto evo, Yaris, Corsa hepsine tek tek baktım...
tasarım ve iç malzeme kalitesi olarak en güzeli Evo idi...
Ferahlık ve sadelik olarak i20 idi, görüş açısı en güzel bunda vardı, koltukları da çok rahattı...
Fiesta ön tasarım güzel ancak arkaya binince hapse atılmış gibi daraltıyordu insanın içini... Camlar aşırı küçük, çok fazla gömülmüş koltuklar, tutamakları olmayan bir tavan
Yaris bagajı çok küçüktü...
Corsa beni hayal kırıklığına uğrattı... beklediğim kaliteyi bulamamıştım... Ama dış tasarım güzel...
varsın punto satış rakamlarıyla liste başında olmasın
bırakın punto sahibi olarak bu ayrıcalık bizde kalsın![]()
Bence bi clio yu geçmeliydikkk..... Bu durum en vahim olanı.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri