ben 24/11/2006 tarihinde gpmi aldım ben aldığım zaman bile pek yoktu parmakla sayabiliyodum bizim buralarda ancak şu son 5 ayda çok fazla arttı ve 207 yeni kasa corsa clio dan daha fazla görüyorum 2007 yılı için şimdiye kadar satış rakamları nedir gp nin ve diğer otlarınki nedir bilen arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa iyi olur...![]()
Grande Punto için 1 yılda 10.250
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Ben şunu Anlamiyorum O 207 Nin Aynalarini Nasil Beğenip Aliyorlar Bu Konuda Fikri Olan Varmi???
:ok: :s19: :bigdance2:
GP nin toplam satışı sanırım 13000 e yaklaşmıştır.Palio ile GP satışında büyük bir ihtimal Fiat liderdir.(B segmentinde)...
ben şuna inanıyorum ve bundanda iddalıyım iddayada girmeye hazıurım bu senenin sonunda 2007 yılı sonunda segmentinin en çok satan otomobili olacaktır
ben şuna inanıyorum ben ve iddalıyım gp 2007 yılı sonunda segmentitin en çok satan otomobili olucaktır her kim olursa olsun iddaya girmeye hazırım varsa iddaaya giricek olan varsa burdayım...:yerlerde: çünkü gpnin satış grafiği hep yukarı doğru çıkıyo....
bu ne fanatikliktir ya![]()
enes..
fanatiklik değil arkadaşım ama şöle bişi var gp deki karakteristlik yapı hiç bi arabada yok bu bu gerçek kime sorsan bunu böle diyo arabanın şekli çok güzel ama.. deniliyo işte o ama kısmıda arabayı tanınmamasından geçiyo bana göre gpyi tanıyan zaten alıcıysa alıyo büyük ihtimal sadecebi ön yargı var fiata karşı o önyargıyı gp bitirmek üzere![]()
Zamanında yapılan yorumlara bakıp bakıp gülerim bazen.... Site site dolaştım ama Punto grande ve evo satış rakamları dipte yaaa çookk şaşırdım çookk üzüldüm....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Sağlam hort olmuş ya hortun dibi.
TSİ Jetta.
o zaman ki gp ler nerelerdedir kaçı ilk sahibindedir acaba![]()
Ağustos 2012 Türkiye pazarında ilk otuz:
1. Fiat Linea C segmenti 2.375
2. Ford Fiesta B 1.944
3. VW Jetta C 1.550
4. Opel Astra HB C 1358
5. Toyota Auris C 1.182
6. Ford Focus Sedan C 1.133
7. Vw Passat D 1.109
8. Hyundai Accent Blue B 1107
9. Opel Corsa B 1.100
10. Hyundai İ20 B 1.079
11. Renault Fluence C 1.071
12. Honda Civic C 1.068
13. VW Golf C 1.010
14. Renault Clio HB B 993
15. Toyota Corolla C 873
16. VW Polo B 839
17. Nissan Qashqai SUV 807
18. Dacia Sandore B 714
19. Renault Smybol B 704
20. Citroen C4 C 663
21. BMW 3 Serisi D 651
22. Renault Megane HB C 622
23. Dacia Duster SUV 583
24. Chevrolet AVeo Sedan B 580
25. Fiat Grande Punto B 573
26. Renault Clio Grand Tour 565
27. Mercedes-Benz C 555
28. VW Tiguan SUV 522
29. Audi A3 C 521
30. Toyota Yaris B 424
Malesef 25. sırada.i20 ve corsa gibi palio boyutlu araçlar üst sıralarda yine.
vay be diyecegimde hala gp var mı satılık sıfır
Corsanın yeni modeli çok tok duruyor ve yakışıklı kasası var... Aynı zamanda benzer bir platformdan çıkmıyor mu ? i20 için ise özellikle yeni i20 de çok daha fazla özellik eklendiği için satıyor olabilir ancak buna i20 troy un da olduğu kanaatine varabiliriz... Çünkü 2012 de i20 troy ları tüketmek için hyundai eğitimci,sağlıkçı,hukukçu gibi büyük bir kamu kesmine 3 bin TL yi bulan indirimle araç satışı yaptı...Vatandaş neye bineceğini biliyor demekki...
Grande punto denilmesinin sebebi daha önce evo gp yeni punto aynı anda satışa sunulduğu için hepsine birden grande punto adı kullanılıyordu.Şu an grande punto ve evo kalktığı için grande punto adı altında satılan araçların tümü yeni punto.Listenin güvenilirliği hakkında şüphem yok.Çünkü aşağı yukarı bütün ayların satış adetlerini donanımhaber sitesinden takip ediyorum ve önceki ayların listeleri de buna pararel zaten.Linea f/p açısından çok iyi olduğu için genelde tüm aylarda birinci sırada.Fiesta tasarım yönünden tercih edildiği için b sınıfı en çok satan hathcbak.Clio yeni kasa çıktığı için fiyatları punto fiyatlarından aşağıya çekmesiyle geçen ay puntodan gerideyken bu ay puntoyu geçti.Malesef fıat algısı kolay kolay değişmediği için çok iyi bir otomobil olan punto i20den bile az satıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri