Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim söylemek istediğim şu bende 90 lık var 215_40_17'' jant lastik takılı düz yolda 190_200 arası eğimli yoldada 210_220 arası görüyorum bazı yerlerde okuduğum 75 liklerde aynı verileri söylüyolar madem ikiside aynı hızlara çıkabilecekti neden farklı versiyon kullandılar yada ben veya benim gibi hızı biraz daha seven arkadaşlar neden fazla verip bunu aldık saçma değilmi ben 75 liklerin o hızlara çıkamayacağı görüşündeyim...
Hocam haklısınızda 75 likleri o kadar da küçük görmemek lazım 90 lıkla aralarında 15 beygir var az değil ama bu uçuk bir rakam da değil yani arkadaşların düz yolda 170-180 km hızlara çıkabilmeleri normal gibi geliyor bana tabi bende araba yok yanılmıyorsam teknik verilerde 90 lıkların son hızı 175,75 liklerin ise 165 olarak gözüküyor yani siz düz yolda 200 e yaklaşıyorsanız,75 liklerin 180 yapmasında bi sakınca görmüyorum yapabilirsiniz.Bunlar benim düşüncelerim kullananlar daha iyi bilir araba olmadığı için sadece verilerden bakarak böyle bir kanıya vardım.(Amma konuştum ha toparlayamadımda).