Dualogic'i begendim. Vw nin dsg sini de kullandım, passatın tam otomatiklerini de, opelin otomatigini de..Kıyas yapmayacağım ama öyle otomatik olsun diye otomatik yapılmış degil bu robot...Forumda bir cok yerde lanet olsun bu dualogice diyeni de görürsünüz çok memnunum diyeni de...Ben her zaman söylerim sıfır da olsa 2.el de olsa araba işi şans işidir. Seri üretimden cıkan her ürün hatalı olma ihtimaliyle doğar. Araba 4-4 lüktür, 5 km gidersiniz öyle bir hayalet arıza verir ki kimse bulamaz arabayı komple söküp taksalar bile...

Ben dualogici cok begenmemin yanında dalga da geciyorum. Hatta arabayı cok begenen arkadaşlara yok yaw ii degil vitesi, shimano bisiklet vitesi gibi çat çut vites atıyo da derim...Yani söz meclisten dışarı, hani dışarda köpek gezdirenler vardır ya, rodveiller ya da doberman gibi köpeği zor zapdederek yürüyenler, hani şey der gibilerdir "Bak bu köpeğim bu da ben, pehh", yani öyle bir kapris içinde degilim, aman dünyanın en iyi arabası der gibi konusmaya gerek yok...Piyasa da 1 milyon TL ye de araba var 15 bin TL'ye de, illaki bi farkı olacak demi bunların, yoksa hepsi 4 teker bi direksiyon

Kısacası insanlara tavsiyem , bir tür maymun iştahlılıkla , yaw bunun kasası cok güzel, alıyorum dememeleri, arabayı herseyiyle degerlendirsinler ve öle alsınlar. Bu her ürün için gecerli...Sonra kendi ihtiyaçlarıyla bir ortalama alıp karar versinler...Test sürüşü yapmadan almamak en iyisi...Ondan sonra yaw bu araba yokusta geri kacırıyo denmesin, yüzde 5 ve üstü eğimlerde hillholder calısır...

Belki yazılacak cok sey daha var ama dedim ya ben bu shimano sesli dualogicten cok memnunum

Selamlar