abicim benden büyüksün ama derimki kadın kısmının laflarına pek kulak asma (rahmetli babamın tavsiyesi)
emin olun altınızdaki araba clio 3 den daha iyidir. clio ilede uzun yol yaptım emin olunki GP nin konfor ve güveni daha fazla. belli bir süre kullanmadığınız sürece aradaki farkı anlamazsınız.
ayrıca kullandığınız çok büyük jantlar yüzünden hem aracın performansında düşüklük olur hemde konforunda..
ben olsam bir an evvel o jantlardan kurtulurum, o jantlar üzerinde gezmektense normal sac jantlarla, jant kapaksız gezmeyi yeğlerim.
ben sürekli uzun yol yapıyorum Allah korusun yüksek süratte bijon keser birşey olur.
jantların başkasında sorun çıkartmaması sizde sorun çıkartmayacağı anlamına gelmez.
siz puntoya uygun balansı düzgün yapılmış bir jant lastikle takın o zaman anlarsınız GP nin tadınıçünkü hafif bir balans bozukluğu bile arabanın tadını iğrenç bir hal aldırıyor, resmen şahin - doğan sürüyor hissi veriyor (şahin doğanı kötülemiyorum, benimde ilk aracım şahindi)
multijet motor candır canandır.
arabayı körü körüne övmüyorum. neticede aracı fiyat/performans (performanstan kasıt aracın size verebildikleri, genişlik,donanım v.s.) bakımından dğerlendirirmek gerekir ki punto bu konuda gayet iyi
Konu Du Hast tarafından (23/01/2011 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.
Jantlardan dediğim gibi elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde kurtulmayı planlıyorum görsellikten ziyade güvenlik benim için daha önemli alırken aracın üzerinde bunlar vardı ve aracı satan arkadaş 15" jantları verip 17" jantları taktıldığından orjinal jant yerine bulabilirsem eğer 16" jant alıp hem biraz görsellik hemde güvenliği elde etmek istiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri