skystar37 Nickli Üyeden Alıntı
Açıkcası şuan 4gün önce ikinci el aldığım araca camdan baktım ve "seni satsam sanırım daha az zarar verirsin bana" diye düşündüm. Kardeşime bundan 9 ay önce 53bin kmde 2006 model clio3 aldık araç şuan 73binde ve inanın benim ikinci el aldığım 2010 model 30bin kmdeki araçtan daha sessiz ve tok bir gidişi var. Kronik olarak bir sorunu yok gibi duruyor donanım olarak ise bana göre tek eksiği arka camlar manuel ama viraj aydınlatmalı mercekli farlardan yağmur-ışık sensorlerine dijital klimasına ısıtmalı elektrikli aynasına arka koltuklarda 3. kafalığına karter korumasına torpido içi aydınlatma ve soğutucusuna kadar herbirşey var...
Herkes gibi bende multijet motorun sorunsuzluğu ve düzgün sakin aracı yormadan kullanırsam eğer bakımdan bakıma servise gideceğimi hayal ederek aldım. Ancak almış bulunduktan sonra forum üzerindeki şikayetleri okudukça o kadar parayı bu araca verene kadar eşimin "modeli düşük olsun hatta isterse 10 yaşında olsun ama en azından kaliteli sorunsuz bir araç olsun" önerisine uysaydım daha mı iyi ederdim diye düşünmeye başladım. Hepsinden kötüsü eğer forum üzerindeki kronik sorunlar ile karşılaşmaya başlarsam hanım kalkıpta "arada bir hanım sözü dinle diyorum onuda gereksiz konularda yapıyorsun" derse daha kötü olacak benim için kaldıkı jant konusundaki sorun için "bakalım ilerleyen günlerde ne maceraların olacak, dizi tadında seyredecem seni" dedi bile...
Sorun yaşamak başımı ağrıtmak istemiyorum. Umarım hem servisler ile hem de araç ile ilgili sıkıntılar yaşamadan keyif içinde 3-4 sene binebilirim. Sorun yaşamaya başladığım an google tercüme (ingilizce bilmiyorum) ile hiç buradaki fiat müşteri hizmetleri ile uğraşmadan direk italya fiat ile mail yoluyla muhatap olup sorunlarıma çözüm bulma yoluna gidicem.
Herkese hayırlı forumlar sorunsuz keyifle kullanılacak araçlar dilerim...