Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi benim arabamda tahmin ettiğimiz değerler 170-180hp arası 400+nm de tork.
120 lik + chip + box imkanı yok aynı değerleri versin.. 105 liğin turbo ile 120 lik zaten değişken geometrilik dışında aynı. Şimdiki ise ondan büyük. Haa şuda var. Güç eğrisi çok önemli. Benim arabamın yürüdüğü devirle onun yürüyeceği değerler aynı olamayacağı için her halukarda bunun gidişi daha iyi olcaktır çünkü üstlerde iyi gidicektir... Herneysee keşke yapan olsada denesem akip çıksa banada.

abi naaptın sportlar düzde gidemiyor o değerleri zor görüyor düzde yapacağı mak. 210-220 arasıdır Oda hani uzunca basacaksınızda anca..
-------
Bu arada arabanın motoruna hiç bir zararı yok. Tek sıkıntı enjektör lerden gelebilir oda değişir biter hepsi bu
hocam benim isteğim 180 hp falan değil şu 1.4 tsı 125 bgliklere haddini bildirim yeter tsılardan korkar olduk vallaha sizin yaptırdığınız yere baktım internetten sırf çip uygulamasının fiyatı nedir birde taksit yapıyorlar mı bu arada aracın 220 ye çıkması için baya kasmanız gerekiyor ben 221 gördüm ama baya uzun bir süre kökleyerek gittim ama 205 i falan vuruyor stock halde