Arabayı satacakmış gibi götürdüm. 2 parçada boya var denilince sinirlendim ondan şikayet ettim. En azından adam gibi bir yazı verirlerde elimizde bi belge olur düşüncesindeyim. çünkü satıştaki yazan kişiler 2 gün sora gitse adam bulamayız en azından böle tofaştan olur yazı die düşündüm.
genel olarak arkadaşlar yukarıdada yazmışlar. sıkıntınızı buraya yazıp cvp alınca neden tatmin olamadınız anlayamadım. aracını kapı boya kalınlığında ucuk bir fark yok, macun boya vs.. olsaydı o 130 yerine 400-500 leri görürdünüz. 0,16 yani 160 mikrona kadar herşey normal.
bazen araçların parçaları hatta gerekirse komplesi fabrikada 2. kez boyanabiliyor bu tabii ki fabrikanın bize verdiği değerlerin içerisinde bulunuyor çünki onların boya kalınlığı bizimkiler ile aynı değil onun için bir kere orjinalliği konusunda huzurlu olun
ancak tabii ki yazı almanızda fayda var fakat hangi yetkili servise giderseniz gidin boya kalınlık değerleri içerisinde bulunduğu için kimse boyanmış diyemez size bunu söyleyen kişiden resmi bir yazı isteyin eminmisin diye bakalım size ne diyor o zamandilin kemiği yok nede olsa
haklısınız bende zaten aracımdan çok memnunum müthiş bir karar verdiğimi düşünüyorum. bugün başka bi aletle ölçtüler bazı yerlerde 180 civarı cıkıyor. bende orjinal olduğunu düşünüyorum bencede sonradan boyama olması imkansız ama heryerde aynı yüksek olsa bişi demicem zaten mesela 3 kapı 110 civarı cıktı sağ ön kapı 170 sol ön çamurluk 11 civarı, diğer çamurluklar yine 170-175 bayağı fark var dikkat edilmesi gerekiyor. baksanıza arabaya boyalı dio adam, ne kadar profesyonel eksper varki. işte bunun içinde bi yazı almak lazım die düşündüm.
Teşekkür ederim. Zor bi adam değilimde biraz detaycıyım. Benim için az para değil bu aracı aldığım fiyat. Bu kadar para vermişkende biraz özen istiyorum o kadar zaten dediğim gibi arabadan çok memnunum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri