sırf böyle arıza yapar diye yeni aldıgım punto evoya koydurmadım start stopugeçmiş olsun arkadaş
arkadaşlar aracı alalı 10 ay oldu 3 sefer start stoptan arıza lambası yandı. ilkinde degistirmislerdi düzeldi. sonra 1 defa daha yandı kendiliginden geçti şuan yine start stop calısmıyor kendiliginden devre dısı kalıyor ve arıza lambamızda yanıyor. km 11400 şuan aranızda böyle bir sorunda karşılaşan varmi acaba ? bu haftasonu servise gideceğim ve bu özellik kökten devredısı kalıyorsa kalsın bilgisayarla ayarlayabiliyorlarsa. 2 aya bir arıza lambasının yanıdıgını görmekten sıkıldım artık. aracın geri kalanından memnunumaracımı hala seviyorum
![]()
sırf böyle arıza yapar diye yeni aldıgım punto evoya koydurmadım start stopugeçmiş olsun arkadaş
ben demiştim bu özellik türkiye şartlarına uymaz arıza yapar diye 1 depo benzinde
yapsa yapsa 4...5tl lik tasaruf yapar peki ya arıza cevası durmadan tamir için uğraş off off
İstanbul trafiğine dayanmaz o özellik.
lpg taktırdıgım için kullanmıyorum artık ama arıza lambası canımı sıkıyor işteyarın gidicem umarım tüpten kaynaklı demezler taktırmadan önceki kaydımda var çünkü aynı sorundan..
bence lpg ile ilgili.çünkü istanbul trafigine dayanmaz dayanıksız sistem vs denmiş ben inanılmaz memnunum ve şöyle düşünün bu sistemi fiat yaptı audi lisans aldı ileride bütün araçlarda olacak coık büyük ihtimalle.ki bu sistem ingilteredeki araçlarda standart.gerisini düşünün artık
yok daha önce de aynı sorunu yaşamıştım lpg den önce. klima 3 de iken motoru hafif zorlayınca ışık yandı. yine geri geri giderken motor hafif zorlanınca oldu bu seferde. lpg taktırdıgımdan bu yana kullanmıyorum ki kullansamda araç stoptan starta gecince benzinle calısıyor sonra gaza geciyor. lpg ile degil sorunum. pedalların üstünden bir parça degistirmişlerdi. bugün gideceğim servise bakalım ne olacak
edit: bu sabah baktım arıza lambam sönmüş ve ss çalışıyor
Konu yolcu27 tarafından (23/10/2010 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri