Arkadaşlar tramere taraflardan birinin başvurması yeterli mi ? Benim gittiğim servis önce tramer sonucunu bekleyelim dedi bana da şimdi düşünüyorum ben her hangi bir başvuruda bulunmamış oluyorum.
Acaba servisin düşüncesi ben haklı olursam mı exper çağırmak anlayamadım doğrusu.
Bu konuda bilgisi olan var mı
Konu OzzY tarafından (11/10/2010 Saat 02:43 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sanırım yeni bir macera daha başlıyor arkadaşlar.
tutanaklar tramerin sayfasına girilmiş ve kendi bölümümde çarptı yazdığım yerin sonuna aynı renk kalemle m konarak çarptım olarak değiştirilmiş ve yukarıdaki hata kutucuklarından 4 tanesi işaretlenmiş. Diğer araç şirket aracı olduğundan kesin tramere başvuracağından servis bizim beklememizi duruma göre hareket etmemizin iyi olacağını söylemişti fakat buyrun burdan yakın.
Adamla konuştuğumda şirket aracı kaskolu ben neden yapayım gidip aracı bıraktım başka araç alıp çıktım diyor. Bunun adı belgede sahtecilik değil midir bir nevi ? Buna kim cesaret etmiş olabilir ne yapmalı :?
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın bursa da yasıyorum fakat serkır otodan baska hiç bilemiyorum. inşallah içinize sinerek yapacak biryer bulursunuz
kardeş sen o işle hiç ugraşma aracının tamiri konusuna gelince sanırım istanbuldasın.bence 2.el parça satan yerleri bir dolaş ve bir adet arka kapı al. boş olarak tahminen 300 lira civarıdır.hatta biraz fazla araştırırsan aynı renk bile denk gelebilir.zaten orlenans mavi standart bir renk.böylece maliyetin yarıya düşer sadece tek ön kapında işlem yapılır.ayrıca aracının orjinalliginide muhafaza etmiş olursun.bakmanda fayda var.
Abi büyük geçmiş olsun Allahdan sana bişi olmamış..
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri