arabaı alalı 1 ay olmadı sanırım son gaz bı kalkıs yapayım dedım ınanın o kadar gaz basmaya lastıklerın yanması lazım ve ve cok az bı lastık sesı geldı ve tabloda unlem ısaretı yanıp sonmeye basladı yavas gıt demek ıstedı galıba ya bı puntodan bu kadarını beklemıyordum ne arasan varsoranlara anlatamıyorum bıle o kadar cok ozelıgı var az kalsın fıesta alacaktım ıyıkı gp almısın
sizin gp asr varmı? 2011 lerde opsıyon olarak asr falan artık yok dıye bılıyorum
ula ne asr m var ne esp m deneyecek
Ondan tjet bulup geceyim diyorum bulamadım bi türlü![]()
evet var ıster aktıf ıster pasıf yapa bılıyorsun 4 lu fılasor tusunun hemen yanında ıyıkı dınamık guvenlık paketı aldım2011 lere bugun baktım sadece ıcıne bındım onlarda nasıl bılmıyourm opsıyon durumları arkadasımın musterısı vardı daha sonra ugrarım dedım ama onlar da cok guzel ama benım puntom da harıka curıze control yok sadece sanırım
![]()
Konu hilmiusta tarafından (13/10/2010 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
2011 grande puntoda standard donanım
* ABS+EBD
* Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
* Manuel klima
* Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
* Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
* Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
* Yol bilgisayarı
* Uzaktan kumandalı merkezi kilit
* Elektrikli ön camlar
* Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
* Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
* Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
* Gövde rengi tamponlar
* Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
* Far yükseklik ayarı
* ESP+ASR+MSR+HBA+Hillholder*
Opsiyonel Özellikler
Full Kit: 15" alaşım jantlar, ön sis farları,deri direksiyon simidi ve vites topuzu, gövde rengi kapı kolları, gövde rengi dış dikiz aynaları, boyalı ön ızgara, üç satırlı gösterge paneli, metal görünümlü orta konsol, kabiniçi metal görünümlü detaylar
valla arkadaşlar geçen hafta sonu bir arkadaşıma araba almak için hemen hemen tüm markaların bayiilerine gittik,birkaçını kullandım hepsine de binme fırsatım oldu.fiesta falan yalan bence,dış tasarımı nefiss belki ama içi o kadar dar o kadar basık ki,benim punto tek kapı ama fiesta dan 2kat daha geniş belki.doğru tercih yapmışsım bence dostum..
ben ford personelıyım ındırımım oldugu halde tercıh etmedım sana kesınlıkle katılıyorum punto harıka
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri