ARkadaşlar askere gitmeden evvel 1.4 77 BG kırmızı 5k konfor paketli skydome lu punto mu sattım ve çok üzüldüm.

aksilik çıkmazsa bu hafta yeniden bir punto sahibi olacağım.. bir kaç seçenek var..

birincisi Füme rengi tek kapı spor paketli ve konfor paketli bi fire dinamik 77bg.. cam tavan yok ama olsun dedim ona da 17 lira fiyatı var 67000 km de sahibinden.com da buldum boyasız tertemiz bi araç..
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Dynamic / çok temizz .......... sahibinden.com'da

ikincisi lacivert bir starjet 40bin km de tek parça boyalı ön çamurluk sağ ya da sol tam aklımda değil. cam tavanlı.. spor pk ve konfor pk yok 5K 18500
Fiat / Punto / Grande 1.4 Starjet Dynamic / CAM TAVAN Grande Punto Starjet sahibinden.com'da

üçüncüsü 5k siyah fire dinamik cam tavanlı 80 binde 2007 model
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Dynamic / CAM TAVAN SUNROOF GÖRÜLMEYE DEĞER SAHİBİNDEN GRANDE PUNTO sahibinden.com'da 18750

dördüncüde sanırım forumdan bi arkadas etiketi var arka camda kırmızı bi starjet orjinal 17 jantları felan var çok hoş görünüyor
Fiat / Punto / Grande 1.4 Starjet Dynamic / ACİL 48.600 2006 model Grande Punto 1,4 Starjet Fiyatı düşürdüm sahibinden.com'da

aklıma en çok yatan ilk sıradaki füme.. bir de cam tavanı olsa da bi milyar fazla versem yakıt çok önemli.. fire motorlar lpg ile çok uyumlu diye okudum forumda starjet için aynışeyi söylemiyorlar... fakat uzun zamandır alfa 156 ve hyndai getz 1.5 kullandım.. geçtiğimiz günlerde 2010 model 1,4 fire motorlu bi albea kullandım geçici olarak araba gitmiyordu sanki.. çok performansız geldi fire motordan bu yüzden çekiniyorum.. starjettende yakıttan dolayı.. yine de fire a yönelicem gibi lpg uyumundan dolayı performansı daha evvel idare etmişti yine alışırım sanırım

sizin seçiminiz hangisi olurdu.. bir de çok hevesle giriyorum bu işe aracı alırken gözüm görmücek sanırım sorunlar... aklımdaki sorunlar city motoru, sıcakta açılmayan kapılar : ) alırken nelerine özellijkle dikkat etmek gerekiyor grande puntoların kısaca hatırlatırsanız alırken hepsine tek tek bakarım.. mesela bi arkadas fire motorların 3. vites sorunundan bahsetmiş.. özetle hangisini alayım nelere dikkat edeyim arkadaşlar bi beyin fırtınası yapalım.. : ) saygılar..