Sayfa 1/4 1234 SonSon
75 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bu aracı alıcam önerilerinizi bekliyorum

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Standart Bu aracı alıcam önerilerinizi bekliyorum

herkeze selamlar....

2006 1.3 90hp multijet dynamic 51.000 de - new orleans mavi 5 kapı

fiyatı 19.750 den orjinal sadece sol arka kapıda 10cm yuvarlak çaplı bir alan boyalı (alt kısımda) birde ön amortisor deiscek okadar

yorumlarınız benim için önemli simdiden tesekkürler

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Fiyat çok düşük geldi bana Fırat, kazası olmadığına emin ol öncelikle...

Eğer çok ciddi bir kazası yoksa kelepir diyebiliriz..

Ama yok ya, sağlam bir arabayı bu fiyata çalan vermez bence...
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Servise göstermiş ve hasarsızlık raporu almışsan, fiyat çok güzel! Ama bu fiyata satılıyorsa ya hasarı vardır ya da çok acil satması lazımdır...

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Fiyat düşündürücü !!
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

Hem yetkili servise hem ustana göster. Aracın geçmişini de araştır sağlamsa güzel fiyat..

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

fiyat çok iyi bence... bi sorunu yoksa kaçırma derim... yalnız ben bu alanda servislere pek güvenmem neler yaptıklarını az çok biliyorum 2. el araç almak için her zaman kendi ustama göstermeyi yeğlerim
    Konu ufukbzk84 tarafından (23/07/2008 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

burak arslan
    ReNoVaTio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BT 674
    Edilen teşekkür: 222

bencede fiyatta bir anormallik var. arabayı ii bir servise göster temiz çıkarsa kaçırma derim

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

fiyat düşündürücü
    galeri alış fiyatı bile değil bence iyi ce incelettir aracı...

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

c®ax .........
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

yorumlarınız için tesekkür ederim öncelikle...
    aracı 3 ustaya baktırdım sonuç şu:
    kaportacıdeğişen yok) sol arka kapının alt kısmı 10 cm çaplı yuvarlak biçimde az bir macun desteği gorüp boyanmış..

motorcu:motor problemsiz üzerindeki akü dahi fabrika çıkıslı hala yorumu yaptı

Alt Takımcı:sol ön amortisor patlak deişceek sadece yorumu yaptı

üzerinde 15 inch cms celik jantlarıda var lastikler deismesi gerekiomus ama sahibi bu konudada çıkma lastık sana ben ücretsiz temin edeceğim diyerek beni sevindirdi

bu smile yanlıslıkla oldu ..üzülecek bi durum yok gibi geldi bana nedersiniz arkadaslar
    Konu İbrahimKC tarafından (24/07/2008 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood

burak arslan
    ReNoVaTio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BT 674
    Edilen teşekkür: 222

ozaman kaçırma fırat bence fiyat çok ii.lastik sorununuda sahibi yardımcı olcakmış zaten.bneim fikrim bence kaçırma

MURAT IŞIK
    mm_isik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 223

Bu Fiyat Gp Lerin Fiyatlarinin Dustugunu Bilen Bir Saticin Aracini Satmasiyla Ortaya Cikmistir Arkadaslar.fiyatlardaki Dengesizlik Bu Rakamla Dengelenmis Gibi Gozukuyor.

Fiyat Gayet Normal Hic Oyle Ucuz şurasinda şu Vardir Burasinda Bu Vardir Deil Arkadaslar. Fiyat Gayet Degerinde Bir Fiyat Firat.

Ben 2006 Model Active Benzinli Satan Saticiyida Bilirim 21bin Ytl Ister Aracina. Ama Fiyattan Haberi Yok Bu Saticinin Iste. Bilincsiz Satici Diorum Ben Onlara

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı mm_isik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Fiyat Gp Lerin Fiyatlarinin Dustugunu Bilen Bir Saticin Aracini Satmasiyla Ortaya Cikmistir Arkadaslar.fiyatlardaki Dengesizlik Bu Rakamla Dengelenmis Gibi Gozukuyor.

Fiyat Gayet Normal Hic Oyle Ucuz şurasinda şu Vardir Burasinda Bu Vardir Deil Arkadaslar. Fiyat Gayet Degerinde Bir Fiyat Firat.

Ben 2006 Model Active Benzinli Satan Saticiyida Bilirim 21bin Ytl Ister Aracina. Ama Fiyattan Haberi Yok Bu Saticinin Iste. Bilincsiz Satici Diorum Ben Onlara
    sıfır fiyatı 31000 ytl civarında olan bir aracın 2 yaşındakinin 19750 ytl ye satılması hiçde değerinde bir satış gibi gelmiyor.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MURAT IŞIK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Arabayi Satan Kisi 2 Sene Kullanmis.

50.000 Km Yol Yapmis.

Arabanin Kaymagini Yemis.

Ee Kaca Satsaydi Sence Cihangir? 30bin Ytl Mi? Yapmayin Arkadaslar Araba Piyasasi Bu. Herkes Bilir Sifir Arac Alindiginda Satarken Nerden Baksan 10.000 Ytl Zarar Edilir.

Benim Kendi Dusunceme Gore Gayet Normal Bir Fiyat Bu. Ama Suda Var Tartismaya Acik Bir Konu.

Mehmet ÖZ
    ozmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    42DM100
    Edilen teşekkür: 44

herkez arabasını en pahalıya satmak ister ama arabanın belirli bir piyasa değeri vardır,
    bu araba piyasa değerinin altında

MURAT IŞIK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Piyasa Degerinin Altinda Diyelim Mehmet. Peki Ben Ilanlara Bi Bakiyorum Dunyalarda Multijet Var. Satilmiyor Araclar. Insanlar Dizel Almaktan Korkuyorlar Mazot Fiyatlari Patlicak Die Arti Araba 10bin Km De Bi Kontrol Istiyor.

Bu Yuzden Arabalarin Satilmasi Icin Fiyat Dusmesinden Baska Care Yokki?
    Varmi?

Bide Soyle Bi Konu Var. Adam Ilana 21.000 Ytl Yazmistir Ayni Arac Icin. Saniyorum Buda Sizin Kafanizdaki Rakam. Ancak Pazarlik Yaptiginizda Bu Arkadasin Aldigi Fiyata Ulasabilirsiniz. Yanlismi Dusunuyorum Ben?

c®ax .........
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

arkadaslar GP piyasasını hatmetmis biri olarak şunu solüyebilirimki bu bahsettiğim aracın temiz olarak ikinci el fiyatı 90 beygirlerde 22500 den 25000 e kadar deismekte..
    ben genelde araç alırken pusuya yatmış bir avcı misali araştırıyorum bundan onceki aracım da tek kapı 2000 model 1.6 103hp orjinal 62.000km. bravo full dü. o aracında piyasa değeri özelliklerine gore 13.000 ve 15.000 arası deisiyodu onuda doktordan süper ama süper temizlikte 11.000 ytl ye mal ettim (bu arada pazarlıkta ağlama politikası dıorum ben buna ..bende felaket derecede mevcuttur ) bu GP sahibide araca 21.000 istiyordu ordan buraya geldik fiyatta..şayet 20ye bile alıcaktım aracı vermemesi halinde ben 19.500 e kastırdım olmadı bu kadar oldu..bu fiyatta benim icin gayet uygun gibi..ama benim gozümde bu özellikteki GP nin fiyatı 23.000den baslar derim hakkı bu cünkü..kimse arabasına yazık etmesin acil nakit ihtiyacı dısında arabalarınızın kıymetini bilin(GP lerinizin) şunu söyliyeyim izmirde yasıyorum ve koca sehirde satılık cok az sayıda GP var herkez elinde tutuyo burada çok tutulan bir araç beğeni derecesi oldukca yüksek..ama gel gelelim ben focus hastasıyım (1.6 TDCİ ghia tabiki) ama ona suan gücüm yetmiyo...GP de benim için bir efsane B sınıfı araçlar arasında tek Geçerim

Erkan .
    EPKAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 ** ***
    Edilen teşekkür: 32

Arabayi Satan Kisi 2 Sene Kullanmis.

50.000 Km Yol Yapmis.

Arabanin Kaymagini Yemis.

Ee Kaca Satsaydi Sence Cihangir? 30bin Ytl Mi? Yapmayin Arkadaslar Araba Piyasasi Bu. Herkes Bilir Sifir Arac Alindiginda Satarken Nerden Baksan 10.000 Ytl Zarar Edilir.

Benim Kendi Dusunceme Gore Gayet Normal Bir Fiyat Bu. Ama Suda Var Tartismaya Acik Bir Konu.
    murat ne yaptın iyice öldürdün gp leri 10000 ytl zarar ne demek? o zaman 1.4 fire 77 bg active lerin ikinci elleri 14000 ytl olması gerekir ki bu mantıklı mı?

ayrıca bu konunun aracı da kelepir denecek fiyatadır sonuçta sıfır araç alınmıyor elbette birkaç kusur bulunur araçta önemli olan ciddi kusurları olmasın ki yok görünüyor. ayrıca kadı kızında bile o kadar kusur vardır
    GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

arkadaşlar hepimiz biliriz arabalarım 2. el arabaları piyasaları vardır... ve bazen de kelepir düşebilir çeşitli nedenlerden dolayı... fırat kardeşimde kelepir düşürmüş alırsa satarkende büyük ihtimal en azından zarar etmeden satacaktır... bu onun için avantaj...
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

Mehmet ÖZ
    ozmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    42DM100
    Edilen teşekkür: 44

Piyasa Degerinin Altinda Diyelim Mehmet. Peki Ben Ilanlara Bi Bakiyorum Dunyalarda Multijet Var. Satilmiyor Araclar. Insanlar Dizel Almaktan Korkuyorlar Mazot Fiyatlari Patlicak Die Arti Araba 10bin Km De Bi Kontrol Istiyor.

Bu Yuzden Arabalarin Satilmasi Icin Fiyat Dusmesinden Baska Care Yokki?
    Varmi?

Bide Soyle Bi Konu Var. Adam Ilana 21.000 Ytl Yazmistir Ayni Arac Icin. Saniyorum Buda Sizin Kafanizdaki Rakam. Ancak Pazarlik Yaptiginizda Bu Arkadasin Aldigi Fiyata Ulasabilirsiniz. Yanlismi Dusunuyorum Ben?
    her markadan satılmayan bir sürü araç var, pazara çıkardığın aynı gün satılan herhangi bir marka varmı, yok
    arabaların fiyatları piyasa şartlarına göre belirleniyor, bu durumda aynı araba senin olsaydı, aynı özelliklere sahip diğer arabalar ortalama 22.000 civarında satılıyorken sen 19,750 ye satarmıydın
    cevap ancak iki durumda evet olabilir
    1 acil nakite ihtiyacın var
    2 araba problemli yada piyasayı bilmiyorsun

belki bir süre sonra 19 unda altına düşebilir ama şu şartlarda bu fiyat piyasa değerinin altında kalıyor

ikinci konu şu an sıfır araba alacak olsan ne alırdın? dizelin önü ne kadar karanlık olsa da benzinin ve lpg nin de önü o kadar karanlıkt. dizelin yakıt avantajı olduğu aşikar. lpg konusuna herkes sıcak bakmıyor ki lpg takılanların en az %10 u problem yaşıyor. benzinli araçların bir çoğu yılda 20 000 km yapamıyor, sonuçta her yıl onlarda servise uğramak zorunda, çok km yapanlar zaten dizel alıyor bu durumda yine en avantajlı dizel seçeneği kalıyor,
    21 000 ytl 2006 active için benim kafamdaki rakam değil, o araç için 19 000 olabilir ama 19 000 dize dynamic 90 bg için olamaz

c®ax .........
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

mehmet kaptana katılıorm

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/4 1234 SonSon