fiyatı fazla.. bir de ufak tefek boya istiyor sanırım
siyah starjeti begendim çok yakışıklı duruyor...
istemeyerek bende aracımı satıyorum
2006 dynamıc 1.4 95 beygır 32.500km 20.000tl eg. kırmızı
Kesinlikle kırmızı olan derim ben, 4. ilan yani...
atilla abi starjeti kullanmak çok istiyorum fakat yakıt sorunum var.. kış boyunca her gün 100 km den biraz daha fazla yapıcam haftaiçi. 280 yaksa günde 30 lira eder ki beni çok sıkıntıya sokar.. lpg konusunda sıkıntı yaşatmasa düşünmeden alacağım bir aram var 40 binde cam tavanlı.. az önce sıfırlara baktım 23 bin lira 1.2 65 bg olan motoru onu kullanan oldu mu hiç ?
1.2 motor 0 punto 23 bin lira full paket 1000 lira.. gider mi ki punto 1,2 ile ?
bende 1.2 75 hp siean vardı. gidiyodu yani bi sıkıntı yaşamadım şehiriçi yakıtı da iyiydi tüple tabi. ama puntoyu bilmiyorum gider mi?
sitede alan bir kaç kişi var 1,2 yi.. yorumlarını tam hatırlamıyorum ama.. memnundular galiba..
bence tatmin olmassın :/
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
valla tatminlik aramıyosa az yakacağını da düşünürsek çok km yapan biri için uygun olabilecek bi araç bence...
biraz daha para toparlayıp 2006 2007 bi astra mı alsam 1,3 cdti enjoy paket.. iyi geldi gözüme
ucuza güzel astraalr var ama neden ucuz bilmiyorum??? bazılarının da km.leri fazla... ben de ölesine bakınırken farkettim ...
Punto fiyatları maalesef uçmuş durumda özellikle dizeller. Millet arabasını altın sandığından sahibindende 17 edecek arabaya 20 isteyenler bolca mevcut. 1 aydır yaklaşık bende bakıyorum bu gidişle kafam atıcak gidip sıfır getz alıcam sırf sinirden...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri