Birkaçgün dursunda bakalım ne olucak... Evde oldu 3 araba serdarcım elbet 1 i gidecek ama benim puntişim değil :) Şuanda daha 135 km'de... :):)
Printable View
Birkaçgün dursunda bakalım ne olucak... Evde oldu 3 araba serdarcım elbet 1 i gidecek ama benim puntişim değil :) Şuanda daha 135 km'de... :):)
orçun sizin adınıza çok sevindim ama söylememde lazım çok ballısınız
ule bize stepne bile çıkmıyo sen kaldırdın dobloyu
allah güle güle kullanmak nasip etsin
1.3 multijet 90 beygirlikmi bu klima varmıdır camlar otomatikmi çok soru sordum :)
son olarakta ayıptır sorması trafik dahil vergiler ne tuttu.
Orçun hayırlı uğurlu olsun.Allah nazardan esirgesin. Güle güle hayrını görün kardeşim.
Sağolasın abim... Kısmet işte... :):) Bende aynısını diyodum kısmet çıktı...
1.3 90 lık klima var ön camlar otomatik arka camlar kelebek.. 8 bin lira gibi bi vegi verdik...
Çok teşekkürler...
Satmaya kalkarsanız haberleşelim.
İşte budur.. Hayırlı olsun agacım. Keşke biz orada iken almış olsa idin bende o sevincine bir tuz katmış olurdum. :D
Bende de vardı bi o kadar şifre ama bir tanesine bile çıkmadı. Bırak sen Coşkun abi stepneyi sibop kapağı bile yok.. :D
bizde şirkete aldık 1.3 90 hp 2011 Doblo Dynamic sizinkinin beyazı hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :) 2 haftada 4800 km oldu :) Bursa-Antep gidiş-geliş rahat güzel 200 ü zorladık bayır aşağa :D
hayırlı olsun abi güle güle kullanın
İSTANBULDAKİ
Arkadaşlar merhaba,
Haftaya cumartesi,yani 11 Aralık günü saat 19'da Avcılar Asmalı Cafe'de toplanıyoruz.Gece geç saatlere kadar muhabbet sohbet gidecek,özlem giderilecek canlı müzik eşliginde herkezin bilgisine...
Hayatın bedava orçun senin :)
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
tekrardan hayırlı olsun abi :)
hayırlı uğurlu olsun bu ne bal :)
Sağolun arkadaşlar...
Özkancım seni tanıdıktan sonra ve seninle takılmaya başladıktan sonra beleşçi oldum :D:D