Hayırlı uğurlu olsun, güle güle keyifle güzel günlerde kullanın.
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle keyifle güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
çok sevindim abi ya yeni gördüm mesajı kazasız belasız binmeniz dileğyle
Yahu bende yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın..
Teşekkürler arkadaşlar...
hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmalar nasip etsin.
büyük ikramiye bmv eskişehire çıkmış ama 2 katılım çekimiz vardı bir telve kahve makinası bile çıkmamış bize :(
sağolun...
Abi ne zaman teslim alıcakmışın bellimi acaba ?
Bu hafta sonu yada haftaya... Haber vereceklermişler...
Bizden birisine çıkmış olması gerçeken beni de çok sevindirdi:)
hayırlı olsun valla tebrikler iyi günlerde kullanın :)
Çok sağolun...
Orçun tekrar hayırlı olsun ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun bende hayırlı haberı belkı ben vermısımdır dıye sevınmıstım :)
büyük shell kampanyası ne zaman olacak :D
hayırlı olsun çok sevindim, 15 kupon yolladım bize bişi yok :)
vergi olayı nasıl oluyor onun?
hayırlı olsun orçun iyi günlerde kullanın..
orhancım bende katıldım nur dondurma kampanyasına. 3 yıl önce ilk kampanyadan bana arzum rondo çıkmıştı. hanım halen kullanıyor. Opet kampanyasına bende 3 tane kupon ile katıldım ama kısmet değilmiş. Bendede kemal sunal gibi bir alışkanlık var heralde. Kuponla birşeyler sahip olma gibi. Şans bir kere güldü ama oda küçük bir hediye. O gazla ben her çekilişe katıldım ve katılıyorum hadi hayırlısı. Zaten o benzini alıcam diyorum. Barim çekilişe katılmış oluruz. Bellimi olur diyoruzya hadi bakalım. YA ÇIKARSA :)))
Orçun abi hayırlı uğurlu olsun. Benim babam FİAT gibi adam dersin artık. Arkadaşla çekiliş sonuçlarını gazetelerden önce Şans bir tık uzağınızda : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya bu siteden takip edebilirsiniz.
Sağolun canlarım...