hayırlı olsun bende ole telefon bekliyorum gitti benm araba:)))
Printable View
hayırlı olsun bende ole telefon bekliyorum gitti benm araba:)))
vayy arkadas ne şasn bızde takıldık ama kımse aramadıı bızı :D hayırlı olsun orcun abıı
Güle Güle Kullann. :)
Allah hayırlı etsin vallahi hediye çıktı diye duyduğum ilk insansın abi :D demekki çıkıyormuş ama şaşırmadım desem yalan olur. güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin kendime çıkmış gibi sevindim valla :) bu arada telefon kazananlardan biride bizim komşu listede gördüm :D
güle güle kullanın inşallah abi,hayırlı olsun.
Çok Sağolun dostlarım... İyiki varsınız...
hayırlı olsun
güzel günlerde kullanman dileğimle...
Çok sağol....
Hayırlı olsun.
Şansında hep böyle açık olsun ;)
Ben de bikaç şifre göndermiştim. Ama forumumuzdan tanıdık birine çokması ne güzel olmuş. Hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun.. iyi günlerde kazasız belasız kullanın..
Teşekkürler arkadaşlar...
aynen abi Allah hayrını görmeyi nasip etsin inan kendime cıkmıs gibi sevindim :D en azından verdigimiz benzin paraları yabancı ellere gitmemiş oldu :D:D
forumumuzdan gp dostuna çıkmasına sevindim. hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun, bana birşey çıkmadı diye üzülmüştüm fakat aynı ortamda bulunduğum birisine çıkması beni mutlu etti, güle güle kullanın..
Çok Sağolun canlarım...
hayırlı olsun orçun, bende kampanya bitmeden bikaçgün önce yakıt alınca elime tutuşturdular kartı, mesaj atmaya üşendim bikaçgün sonra baktım kampanya bitmiş, arabamı aldın ama neyse hadi.. :D
Sağolasın mustafa...
vay be şansa bak =) bizim bi arkadaşada nescafe den bmw 3 serisi çıkmıştı bikaç yıl önce.. hayırlı olsun =)
Sağol ertuğ...