Yeni tiplerde ne fitil kullanmışlarsa onu uygularlar.
seri üretimin ilk yıllarında birçok firmada işçilik sorunları olabiliyor.önemli olan düzeltilmesi.
Yeni tiplerde ne fitil kullanmışlarsa onu uygularlar.
seri üretimin ilk yıllarında birçok firmada işçilik sorunları olabiliyor.önemli olan düzeltilmesi.
senin dediğin gibi benimde arka sağ kapıdan ses geliyordu 3000 kontrolünde söyledim kapıdaki vidamı artık menteşemi nedir direkt serviste sıktılar eğer devam ederse bi kaç parçası değişicek dediler şu anda bi şikayetim yok ama aynı senin dediğin gibi özellikle yan geçerken tümseklerden tak tuk diye bükülüyomuş hissi veriyordu.servise git al yanına ustayı biraz dolaşın bi kaç tümsekten geçir onlar direkt anlıyor.
Yeni Clio' larda da el freninin olduğu yerden içeriye rüzgar giriyormuş. 8D
kasırga demek istedin galiba 8O
ya herkez aynalardan şikayetçi olmuş. Ben yan aynalardan bakınca çinde pirinç yetiştiren adamları görüyorum nerdeyse :icon_smile_approve: Şaka maka tam ayarlayınca 2 şeridi birden görüyon bi aynada. Arka ayna çok kullanışsız orası doğru yakın gösteriyo biraz. Yan aynalara alışınca bütün yola hakim oluyosun resmen.
Onun dışında yeni nesil arabaların çoğu artık göğüsü derin arabalar. Göğüs derin olunca kolon sorun oluyo sola virajlarda hele. Ama onun bi avantajı olduğunu düşünüyorum güvenlik açısından.
benim tek şikayetim keşke kumandadan camları kapayabilsek kitlerken. Bide sadece sol cam tuşuna basılı tutunca cam otomatik açılıp kapanıyor sağ cam için neden yapmamışlar anlamıyorum çok basit bi sistemdir tahminimce (bi plastik tırnak gibi) arabamdan genel olarak çok memnunum![]()
kumandadan cam kapatma ve sağ camda tek dokunuş özelliği emotionlarda var![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kesinlikle![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Araba Iyidir.görüş Iyidir.yalniz Eni Dardir,geniş Bir Arka Alan Olmalidir.araba Iyidir.750 Km 80 Ytl Mazot.araba Iyidir
sühra
iyidir araba![]()
ya ben bu A sütunu sorununu anlamadım... aradım taradım, bi yerleri görmemi engelleyen bi sütun bulamadım ben...:icon_question:
Göreme den,Nevşehir e doğru yol alırken A sütunu kendini bariz bir şekilde gösteriyor![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Selam arkadaslar,
Ben gordugum en buyuk eksigi soyliyim. Bu araba hareket halindeyken belirli bi hizdan sonra (bu hizi biz de belirleyebiliyoruz) kapilari kilitliyoya, iste sorun orda basliyo. Bu durumda kapilar disaridan acilamiyo ancak iceriden acilabiliyor. Bu ne ise yarar demeyin, eger arkada kucuk bi cocuk oturuyorsa kapi kilitlendiginde iceriden de sizin izniniz olmadan acilmamasi gerekir. Bunu aslinda yazilimla cozebilirler ancak bilmiyorum. Boyle bi seyi neden unutmuslar.
Dogru disardan acilmamasi zaten olmasi gereken birsey. Ben disardan acilmazken icerden de benim istegim haricinde acilmamasini istiyorum. Stilolarda ve diger arabalarda cocuk kiliti diye bisey var. genelde bu manuel oluyor. bunu zaten otomatik olarak kapi kilitlemesi yapabilen bi aracin otomatik olarak yapabilmesini isterim. Demek istedigim boyle birseydi.
@canatali,
Araçlarımızda çocuk kilidi var zaten! Tamam, bir tuşla falan aktif olmuyor ama çocuklu aileler için zaten bir kere yapılacak bir işlemle sorun ortadan kalkıyor! :ok:
c sütünu tabi ki..
arkayı görmek allahlık..
a sütunu da..
görüş açısı kötü maalesef araçlarımızın..![]()
Evo MultiAIR!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri