Sayfa 7/7 İlkİlk ... 34567
154 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: GP lerde tasarım hataları neler var?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Gönül ister ki hiç sorun çıkmasın.kim ister yeni aldığı aracın örneğin kapısını ayarlatmayı.torpidosunu ayarlatmayı.kontağını yağlatmayı(yeni serilerde hepsine el atıldı)

malesef en lüks araçlarda dahi sıkıntı yaşanabiliyor.buraya öyle sorunlar koyarım ki o berbat diyen şahısın dudağı uçuklar.

biraz tolereanslı olmak lazım.garanti diye birşey var.boşuna koymuyor üreticiler.

mekanik ve elektronik sistemlerden oluşan bir makine alıyorsunuz ve bunu bizim

kötü (subjektif değil) yollarımızda kullanıyorsunuz.

sonuç bu araç berbat sıfatını haketmiyor.sınıfında en iyi seçeneklerden biri.

aksini de birilerine kabul ettiricez diye tartışma yaratılmasın.

ben fiat severim duygusal bağım da vardır.ama güneş de balçıkla sıvanmaz.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

koray sahin
    facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 4

bu segmentteki araçlarda bu tarz sorunlar olur ve olucaktırda... Firmalar bu araçları ucuza satabilmek için bir yerlerden kısıyorlar bu olmak zorunda ama genede bu fiyata bu donanımları almak bence gayet güzel ... bende bu aracı alırken c4 hdi almakla arasında cok düşündüm ama aradaki 7500ytl lik fark benı bu düşüncemden vazgecırdı...

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu segmentteki araçlarda bu tarz sorunlar olur ve olucaktırda... Firmalar bu araçları ucuza satabilmek için bir yerlerden kısıyorlar bu olmak zorunda ama genede bu fiyata bu donanımları almak bence gayet güzel ... bende bu aracı alırken c4 hdi almakla arasında cok düşündüm ama aradaki 7500ytl lik fark benı bu düşüncemden vazgecırdı...
    hocam dikkatinizi çekerim.. c 4 dediğiniz araç c sınıfı araçtır.. bizim araçlar b sınıfı araçlardır.

********aslında bu arabaları beğenmeyenler yukardaki QUOTE parantezi içinde kalan yazıyı dikkatle incelemeliler ve en önemlisi anlamalılar.. insanları b sınıfı bir aracı c sınıfı bir araçla kıyaslayıp b sınıfı bir araç almaya iten sebep nedir acaba... bir düşünün isterseniz...
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

5. Bu mesajı için 3 kişi dejavu'ye teşekkür etti:

Kenan Kuday
    stilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

bir de en kötüsü plastik kokusu

diğer yeni arabalarda koku insanın hoşuna giderken bizim puntolarda iğrenç kokuyor.

umarım bir an önce koku gider

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı stilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

diğer yeni arabalarda koku insanın hoşuna giderken bizim puntolarda iğrenç kokuyor.

ilginç. bana çok hoş geliyor

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı stilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam Peugeot a ya hiç binme.Direk koyun derisi kokuyor.Alıcaksam bıle o koku yuzunden almam vallahi.

Aracınız eğer yazın uzun saatler güneş altında kaldıysa koku oluşması normal.Bendede oluyordu.

Onur Toprak
    shadow959 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

selamlar...arkadaşlar işçilik hakkaten kötü. arabadan memnunum ama o ayrı. su olayına katılıyorum. aynalar benim hoşuma gitti acaba tam dikkat etmedimmi dedim şimdi akşam işten dönüşte bakacam. dejavu kardeşim de italyan işçiliği kötü demiş. bi de alfa romeo mesarati, ferrari, bugatti falan onlara bakma lazım dimi. araç genel olarak bence iyi. A stünuna gelince bence çok abartılacak bi rahatsızlık duymadım(uzun yol). yalnız en memnun kalmadığım özellik:
    kesinlikle izalasyon. abi keşke 1000lira pahalı olsa çamurluklarda davlumbaz olsa bi izalasyon olsa be kardeşim. tekerden bakınca motor görünüyor kaporta görünüyor.

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

beni rahatsız eden şey araç 3 kapı diye sıkışmayan camlar yok bide kumandadan cam açma kapama yok gerisi pek önemli değil yok şu yok bu dersek işin sonunu bulamayız ayrıca araç emo olduğpu halde baya bi izole yaptım ama rahatsız olduğumdan değil kıllığımdan çünkü tek kapı arçta plastik trım daha çok

Aykut Arslan
    aykuting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    67 TR 482
    Edilen teşekkür: 35

*Getz'de 4 cam otomatik GP'de sadece ön camlar
    *motorun altındaki karter koruması cok zayıf ufacık bi sürtmede kırılabiliyor 2 kere değişdik artık kırık duruyor.
    * arka kapılar dışarda n acılrken cok rahat acılmıyor
    *Torpidoda ışık olmaması ise çok büyük bir eksiklik
    * Birde sürüçü koltuğundan ön kaputu görmek imkansız

varda var eksikleri, artılarıda var ama bu model araçlarda olmayacak şeyler bunlar

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı aykuting Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *Getz'de 4 cam otomatik GP'de sadece ön camlar
    *motorun altındaki karter koruması cok zayıf ufacık bi sürtmede kırılabiliyor 2 kere değişdik artık kırık duruyor.
    * arka kapılar dışarda n acılrken cok rahat acılmıyor
    *Torpidoda ışık olmaması ise çok büyük bir eksiklik
    * Birde sürüçü koltuğundan ön kaputu görmek imkansız

varda var eksikleri, artılarıda var ama bu model araçlarda olmayacak şeyler bunlar
    Bu sorunların sonuncusu hariç seri II araclarda var artık.
    * 4 cam otomatik ve sıkışma sensörlü
    * karter korumanın kırılması gerekiyor zaten kırılmaz ise karter zarar verebilir. Amaç ilk onu kırarak daha fazla ilerlemenizi engellemek.
    * kapı kolları yenilendi.
    * emotionlarda vardı torpido ışığı
    *yeni model ve yeni güvenlik standartlarına göre yapılmış araçlarda kaputu göremiyorsunuz zaten. A sutunuda öyledir. Kaputu gördüklerini söyleyenler sadece kaput un üst kısmında ufak bir düz alanı görürler.
    * hayır Tofaş çalışanı değilim.

Bu model araçlarda olmucak şeyler değişiniz ama segmentleri kontrol edin bence ben punto almadan once bütün araçları gezdim. 260 ,207 , getz ,i 30 , polo, clio, fiesta, fabia hepsi. Fiyat ve özelik olarak en iyi araç punto cıktı. Yeni fieasta ilk çıktığı kasım 2008 te deneme sürüşü yaptım. Ondan bile fazgeçtim. Araç çok şık güzel ama arkaya 3 kişi yan yan oturdunuzmu kapılara kalanların kafalarını eğmesi gerekiyor. yada boylarının 1.65 felan olması lazım. O araçta bile park sensörü, hız sabitleme gibi opsiyonlar yok. en azından gp te parayı batırdıgınızda koyabiliyorsunuz.

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

direksiyonu kendinize doğru çekebildiğiniz kadar çekin ve yüksekliği en alta alın koltuk yüksekliğini de en aşağıya ayarlayın ve koltuğu ayağınızın yeteceği kadar mümkün olduğunca arkaya ayarlayın.. A sütünü sorun olmaktan çıkıyor.. benim ayarım arabayı aldığım günden beri aynı..

Murat Aslan
    boyalikedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    67 LL 583
    Edilen teşekkür: 6

Emniyet kemeri yükseklik ayarı yok ve bunun mazereti de yok.

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

evet katılıyorum silecek suları bikaç kez yüzüme geldi giderken yol tutuş konusunda arkdaşlara katılıyorum sınıfında çok iyi yerlerde. en önemli diğer sorun ise daha önce bahsetmiştim içeriye çook ses alıyor GP miz. ayna ve kapı kolu sertlikleri de aynı şekilde

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

evet bencede hala gp nin 2006 yılı donanım seviyesine ulaşamamış araçlar var... ama evet sütünlardan 3 sene boyunca 2 kere kaza atlattım biri virajda sollamaya tam çıkacaktım sütünlardan göremediğim aracı açının değişmesiye farkettim tekrar şeridime girdim ikincisi tam sol yapacağım bir sokak arasında bir motorsikleti aniden çamurluğumun orada farkettim... ama arkadaşlar sütünlar bence ergonomik olarak ve aracın dizaynı olarak öyle olmak zorunda... uzun ve yatay sütünlu arabaların ortak sorunu bence
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

mustafa dalkılıc
    2006punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    01 dl 939
    Edilen teşekkür: 0

cam su sıkacağı tam bomba bi açıyorum sanki tazzikli su tutuyorum her yer sırılsıklam arka görüşde çok kötü arka camlar çok dar açıyla yapılmış zorlaştırıyor. bir de gögüs çok yüksekte özellikle yükseltili yerlerde dar dönüş yaparken görüş açısını kaybediyorsun bir de yan aynaların yeri çok kötü yola giriş yapaken görüşü engelliyor

Ahmet Yasin ACAR
    Coool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34HF0603
    Edilen teşekkür: 8

Merhaba arkadaşlar. Bende yeni bir evo sahibiyim. Sormak istediğim Bu yan aynalar konusunda bi fikri olan varmı...? yani yan sanayi falan geniş açılı ayna takılabilirmi??? Özellikle sol aynaya...

xxx xxx
    ferikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 137

Alıntı Coool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Bende yeni bir evo sahibiyim. Sormak istediğim Bu yan aynalar konusunda bi fikri olan varmı...? yani yan sanayi falan geniş açılı ayna takılabilirmi??? Özellikle sol aynaya...
    ebay.co.uk de geniş açılı ayna satıyorlar, muhtemelen oto camcısına gitseniz puntonun kalıbı ile tümsek ayna kesebilirler.

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

ön cam sileceklerinin içeri soldan su getirmesi evo da halen devam. aracın göğüsü cok uzun geldi bana biraz kısa tutulup iç hacim geniş olabilirdi özellikle arka koltuklar. gerçi bunu mühendislerden iyi bilemeyiz + sını - sini ama fikrimiz böyle işte

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 34567