Nihayet Berbat bir araba aldığımızı anlayan birileri çıktı...
Yaw arkadaslar insanlar hakkında yorum yapmak yerine arabalar hakkında yapsak?? herkesin kendi dusuncesi var ve herkes bunu yazmakta ozgurdur, kimseye araba hakkında yazdıkları icin berbat dememiz dogru olmaz. Sonucta arabalar insan yapımı malesef hicbiri birbiri ile aynı degil bazen sans kotu bazende iyi yone doner. Bırakında yazılanların yanlis olduguna modaretorler karar versin degil mi?
insan niye gider berbat bir araba alır ki...insanoğlu anlamak mümkün değil...Ben çok memnunum şimdi olsa gider gene alırım...Bir depo ile 880km yapıyorum hemde benzinli araba ile şimdi bu arabaya biri çıkarda berbat derse ciddiye bile almam...22000 ytl ver yol bilgisayarı olsun metalik boya olsun ABs + EBD olsun ...servisi ucuz olsun...tasarımı güzel olsun ... daha fazla şey istiyosanız B segmenti araba almayın
ewet ya çok berbat bir araba... şimdi araba alacak olsam bu paraya gene bu berbat arabayı alırım yawwww...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
İyi okumuyorsun
bu araç berbat falan değil.altın direksiyon ödülünü almış bir araç.
çıkan çocukluk hastalıklarına da fiat müdehale ederek aracın arkasında durdu.
o kişinin yorumu berbat dedim.
saçma sapan yorumlar yapıp egolarını tatmin etmeye çalışan şahıslar bence başka forumlara takılsın.
ben yazılanın yanlış olup olmadığına kendim karar verebiliyorum.
ayrıca berbat yorumunu yapan şahısla tartışılmaz.fikir alışverişi yapılmaz.zaten kendisi de ortada yok.
çok abartmışsınız arkadaşlar, bu forum benim sevdiğim arabama bir şeyler katmayacaksa, sorunum çıktığında paylaşım sağlayıp en kısa zamanda çözüm yollarını bulmama yardım etmeyecekse bunun gibi konular yoğunlaşacaksa anlamsızlaşmaya başlar. Ben şimdiye kadar ufak tefek bir kaç problem yaşadım bunlarda çözüldü. Başından beri hep yol sesinden yakındım tek sürekli sorunum o. 1000 ytl ayırsam oda olmayacak.
Geçen gün arkadaşlarla sırf karşılaştırmak için aynı sınıf arabalara baktım. hepsinin plastiği aynı, çoğu yol sesi fazla alıyor. Bu nasıl bir anlayış anlamadım. Bari çıksın bari tenekeden yapmışlar bu arabayı 5 yıldızı yokmuş şaka yapmışlar. bütün donanımları sonradan sökülecekmiş desinde tam olsun. saygılarımla
Gönül ister ki hiç sorun çıkmasın.kim ister yeni aldığı aracın örneğin kapısını ayarlatmayı.torpidosunu ayarlatmayı.kontağını yağlatmayı(yeni serilerde hepsine el atıldı)
malesef en lüks araçlarda dahi sıkıntı yaşanabiliyor.buraya öyle sorunlar koyarım ki o berbat diyen şahısın dudağı uçuklar.
biraz tolereanslı olmak lazım.garanti diye birşey var.boşuna koymuyor üreticiler.
mekanik ve elektronik sistemlerden oluşan bir makine alıyorsunuz ve bunu bizim
kötü (subjektif değil) yollarımızda kullanıyorsunuz.
sonuç bu araç berbat sıfatını haketmiyor.sınıfında en iyi seçeneklerden biri.
aksini de birilerine kabul ettiricez diye tartışma yaratılmasın.
ben fiat severim duygusal bağım da vardır.ama güneş de balçıkla sıvanmaz.
bu segmentteki araçlarda bu tarz sorunlar olur ve olucaktırda... Firmalar bu araçları ucuza satabilmek için bir yerlerden kısıyorlar bu olmak zorunda ama genede bu fiyata bu donanımları almak bence gayet güzel ... bende bu aracı alırken c4 hdi almakla arasında cok düşündüm ama aradaki 7500ytl lik fark benı bu düşüncemden vazgecırdı...
hocam dikkatinizi çekerim.. c 4 dediğiniz araç c sınıfı araçtır.. bizim araçlar b sınıfı araçlardır.
********aslında bu arabaları beğenmeyenler yukardaki QUOTE parantezi içinde kalan yazıyı dikkatle incelemeliler ve en önemlisi anlamalılar.. insanları b sınıfı bir aracı c sınıfı bir araçla kıyaslayıp b sınıfı bir araç almaya iten sebep nedir acaba... bir düşünün isterseniz...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
bir de en kötüsü plastik kokusu
diğer yeni arabalarda koku insanın hoşuna giderken bizim puntolarda iğrenç kokuyor.
umarım bir an önce koku gider
selamlar...arkadaşlar işçilik hakkaten kötü. arabadan memnunum ama o ayrı. su olayına katılıyorum. aynalar benim hoşuma gitti acaba tam dikkat etmedimmi dedim şimdi akşam işten dönüşte bakacam. dejavu kardeşim de italyan işçiliği kötü demiş. bi de alfa romeo mesarati, ferrari, bugatti falan onlara bakma lazım dimi
. araç genel olarak bence iyi. A stünuna gelince bence çok abartılacak bi rahatsızlık duymadım(uzun yol). yalnız en memnun kalmadığım özellik:
kesinlikle izalasyon. abi keşke 1000lira pahalı olsa çamurluklarda davlumbaz olsa bi izalasyon olsa be kardeşim. tekerden bakınca motor görünüyor kaporta görünüyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri