Alıntı aykuting Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
*Getz'de 4 cam otomatik GP'de sadece ön camlar
*motorun altındaki karter koruması cok zayıf ufacık bi sürtmede kırılabiliyor 2 kere değişdik artık kırık duruyor.
* arka kapılar dışarda n acılrken cok rahat acılmıyor
*Torpidoda ışık olmaması ise çok büyük bir eksiklik
* Birde sürüçü koltuğundan ön kaputu görmek imkansız

varda var eksikleri, artılarıda var ama bu model araçlarda olmayacak şeyler bunlar
Bu sorunların sonuncusu hariç seri II araclarda var artık.
* 4 cam otomatik ve sıkışma sensörlü
* karter korumanın kırılması gerekiyor zaten kırılmaz ise karter zarar verebilir. Amaç ilk onu kırarak daha fazla ilerlemenizi engellemek.
* kapı kolları yenilendi.
* emotionlarda vardı torpido ışığı
*yeni model ve yeni güvenlik standartlarına göre yapılmış araçlarda kaputu göremiyorsunuz zaten. A sutunuda öyledir. Kaputu gördüklerini söyleyenler sadece kaput un üst kısmında ufak bir düz alanı görürler.
* hayır Tofaş çalışanı değilim.

Bu model araçlarda olmucak şeyler değişiniz ama segmentleri kontrol edin bence ben punto almadan once bütün araçları gezdim. 260 ,207 , getz ,i 30 , polo, clio, fiesta, fabia hepsi. Fiyat ve özelik olarak en iyi araç punto cıktı. Yeni fieasta ilk çıktığı kasım 2008 te deneme sürüşü yaptım. Ondan bile fazgeçtim. Araç çok şık güzel ama arkaya 3 kişi yan yan oturdunuzmu kapılara kalanların kafalarını eğmesi gerekiyor. yada boylarının 1.65 felan olması lazım. O araçta bile park sensörü, hız sabitleme gibi opsiyonlar yok. en azından gp te parayı batırdıgınızda koyabiliyorsunuz.