43 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Evo ve Fiesta karşılaştırma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet cok güzel araba..Önceki 1.3 cdti ları 90 bg idi, şimdi 95 yapmışlar bu eco flex dene olayla. Ama C segmentinde bir araç tabi fiyatı da ona göre..Ama 10 bin tl üstüne vermez sanırım, üzmek gibi olmasın Bence benzinlisinden ziyade dizeline bak ama otomatik dizeli yokmuş henüz. Dedim ya sıfırına 46-47 civarı pazarlık etti arkadaşım, almak üzere...Yani 45 dediyse 43e kadar yolu var, senin evo paketli mi bu arada?
    konuştuk 12000 istiyor üstüne .. 20 gün sonra gelecek benim araç binmeden verecem.. cam tavan ak pk var.

Doğan Akgönül
    dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçları bir yana bırakırsak;araba alım aşamasında ford ve vw bayilerinin müşteriye olan ilgisizliği beni zaten soğutmuştu.

Vw bayisinde polo'yu yarım saat inceledim bi allahın kulu gelipte buyrun yardımcı olabilirmiyim demedi.arkamıza bakmadan geriçıktık.
    Ford'da ise,ben size araba satmak istemiyorum deseydi tam olacaktı.
    vw de polo değilde golfü inceleseydiniz o zaman görün ilgiyi adamların araç satma sıkıntısı yok 1 polo az satsa zarar etmez.Tabii ilgisizlik kötü.

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fabianın kasa tasarımı şahsen cok kötü, kibrit kutusuna benzettim. Daha önce de yazdım. Ben de alırken kullandım ve showroomda inceledim. İçlerinde birçok açıdan evo ağır bastı. Fiesta da kullandım. Gerçekten malzeme kalitesi berbat. Arka kapıları kapatırken gelen ses herseyi anlatıyor. Ve gerçekten arkası cok cok dar. Evo 285 lt bagajı ile de sınıfında cok iyi bence...Ben eşim ve kızım bagaj bize yetiyor. Fiestanın tek artısı 80 bg (diye biliyorum) olması. Ama performans arıyorsanız zaten 100 Bg ve üstü bir araba bakmalısınız. Ben şahsen multiair otomatik olsaydı onu alacaktım ama elzem değil. Bu arada fiesta da hararet göstergesi olmadığı nı biliyor muydunuz? Bütün fordlarda oldugu gibi içeri cok ses alması da cabası...Özellikle 2005 ve 2007 den sonra cıkan tüm fordlar piyasa aracı olarak üretilmiştir. O da nedir derseniz sagınıza solunuza şirket araclarınıza bakınız. Evo ise gercekten cok sessizdir. GP lere göre iyileştirilmiş bir cok sey görürsünüz. Ses yalıtımı, süspansiyonları, iç mekandakir adikal değişim cok basarılı...Fiyat-donanım olarak evo dynamici özellikle otomatik evoyu diger modellere koydugunuzda da fiyat 35 leri rahat buluyor. Ben 31 e aldım mart ayında ama şimdi aynı evoyu 30 a alırsınız sanıyorum. Otomatik dynamiclerde, esp,hillholder standart geliyor. Dijital klima (çift bölgeli),park sensörü, çelik jantlar, mp3 çaları, auxu, gibi bircok özelliği var. Ben en cok arabanın yüzde99 dogru gösteren yol bilgisayarını sevdim. Hele ki blue-me ve tomtom paketini alırsanız e bide sunrooflu olursa tadından yenmez

Keyifli alışlar size
    Fabia 1.4 TDI 80 hp Fiesta 1.4 TDCI 68 Hp her iki aracında 90hplık 1.6 dizelleri mevcut.Ve Fabianın 1.6 TDI 33bin fiestanın 36bin olması lazım.Bu arada küçük sınıfta en geniş araç fabiadır gerek arka kısım gerek 300litrelik bagaj hacmi.Tabi sınıfının en geniş aracı olduğu için tasarımdan biraz ödün vermek gerekiyor ama çok kötü değil bence hele makyajlı kasası
    Konu dgn tarafından (01/09/2010 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Doğancım bir yakınım toyota dizel full auris aldı 48.000 den.

Biraz sohbet ettik golf'e bakmaya gitmiş sonra bayiyi ve satış temsilcisini müşteri hizmetlerine şikayet etmek zorunda kalmış.bu zihniyetle nasıl araba satıyorsunuz anlamıyorum demiş.özür falan dilemişler.

Iyiki toyota aldım diyor,aynı ayar golf için 58.000 falan fiyat çekmişler.

Doğan Akgönül
    dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğancım bir yakınım toyota dizel full auris aldı 48.000 den.

Biraz sohbet ettik golf'e bakmaya gitmiş sonra bayiyi ve satış temsilcisini müşteri hizmetlerine şikayet etmek zorunda kalmış.bu zihniyetle nasıl araba satıyorsunuz anlamıyorum demiş.özür falan dilemişler.

Iyiki toyota aldım diyor,aynı ayar golf için 58.000 falan fiyat çekmişler.
    Evet abi vw acaip pahalı ama satılıyor Türk milleti güveniyor mesela bnim puntomda fabiada ibizada poloda olmayan özellikler var ama yine bu araçlardan ucuz.Yani tercih meselesi.Tamam etmez 58binlira bir golf ama kaliteside tartışılmaz

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı dgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi vw acaip pahalı ama satılıyor Türk milleti güveniyor mesela bnim puntomda fabiada ibizada poloda olmayan özellikler var ama yine bu araçlardan ucuz.Yani tercih meselesi.Tamam etmez 58binlira bir golf ama kaliteside tartışılmaz
    evet, kalite araçlar ama malesef pahalı.