Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Focus farklıdır ama 98-2001 üretimleri farklıdır . 2005 e kadar olan aynı ama makyajlı kasa da idare eder. Ama domuz burunlu 2005 kasadan sonra iş değişir. Şahsen şirkette işim gereği, focusun titanyum dizelini de, otomatik 1.6 benzinlisini ve çeşit çeşit araçları kullandım. Sadece içeri aldığı gürültü sebebiyle bile yeni focuslar alınmaz. Aynı seride mondeoyu da fiestayı da kullandım. Ben evoyu aldım , benden sonra o sırada titanyum paket dizel focusu olan arkadaşım (kendisi ötvden 39 a aldıgı focus için) kendi arabasında esp, asr, hillholder bile olmaması, 31 liralık evoda bile bunların olması, biraz kısa mesafelerde kullanması sebebiyle dizelin cok yakması, aşırı gürültü alması sebepleriyle aynı paraya (ötv bitince) aracını sattı. Şimdilerde ise 40 bin lira ve üstünde en uygun tercih bence yeni astra olmalıdır. Spor paketli dizel 1.3 95 bg lik bir astra 46-47 bin tl ye alınabiliyor.
halit aynı anda yazmışız.. astra hayalimde ki araba.. ankarada sahibinden.com var cosmo 1.6 16v cd 500 navi opsiyonel koydurmuş.( gerçi ben alsam sunruf koydururdum yerine) 45000tl demiş bilsem takasa girecegini evonun üstüne 10000tl ye kadar çıkardım binmeden...