Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanmanız dileğiyle..buluşmalara beklıyoruz![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayırlısı olsun izmir power +1 oldu artık bu arada karabağlar tarafında bir aşağı bir yukarı turlayan sen miydin gün boyuncakazasız belasız böyle sevinçleri paylaşmak çok hoş.....
Teşekkür ederim en kısa zamanda aracınıza kavuşmanız dileğiyle.
İlk benzin 170 tl. 441 km yaptım dün gece itibari ile
yarım depoyu biraz geçtiğini söyleyebilirim. Genellikle şehr içi ve otoban yoğunluklu. 7.5/100km ortalama gözüküyordu, tüketim.
Teşekkür ederim, ilk fırsat görüşmek dileğiyle...
Çok teşekkür ederim. C.tesi öğleden sonra o taraftan geçmiştim ama gaziemir tarafına 1 kez![]()
Konu JASMINE tarafından (01/09/2010 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
hane bornovada göremedim beyaz evo![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Hayırlı olsun. Umarım hep böyle keyifle binersiniz.
Levent hayırlısı olsun öncelikle ancak böyle anlatmakla olmaz. Diğer kardeşlerinide görmesi için onun buluşmalara gelmesi gerekiyor. İzmir'e ancak o zaman yabancı olmaz![]()
![]()
Dostum hayırlısı olsun, Allah güle güle kullanmak nasip etsinkazasız belasız...
neyyyyyyyyyyyyyy 400 bilmem kac kmmi yaptın yarım depoylaben 211 km yaptım yarımında altında kaldı
yoksa bana tam içiçi bir araçmı verdiler ne yaptılar.şaka bir yana düzgün devirlerde kullanınca hakkaten yakmıyor araç ama basıncada
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri