tabi akşam benden gördün özenti seni :D:D
Printable View
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanmanız dileğiyle..buluşmalara beklıyoruz;)
hayırlısı olsun izmir power +1 oldu artık bu arada karabağlar tarafında bir aşağı bir yukarı turlayan sen miydin gün boyunca :P kazasız belasız böyle sevinçleri paylaşmak çok hoş.....
Teşekkür ederim en kısa zamanda aracınıza kavuşmanız dileğiyle.
İlk benzin 170 tl:friendship:. 441 km yaptım dün gece itibari ile:laugh000: yarım depoyu biraz geçtiğini söyleyebilirim. Genellikle şehr içi ve otoban yoğunluklu. 7.5/100km ortalama gözüküyordu, tüketim.
Teşekkür ederim, ilk fırsat görüşmek dileğiyle...
Çok teşekkür ederim. C.tesi öğleden sonra o taraftan geçmiştim ama gaziemir tarafına 1 kez :siritma:
hane bornovada göremedim beyaz evo :D
Hayırlı olsun. Umarım hep böyle keyifle binersiniz.
Levent hayırlısı olsun öncelikle ancak böyle anlatmakla olmaz. Diğer kardeşlerinide görmesi için onun buluşmalara gelmesi gerekiyor. İzmir'e ancak o zaman yabancı olmaz :) :)
Dostum hayırlısı olsun, Allah güle güle kullanmak nasip etsin ;) kazasız belasız...
neyyyyyyyyyyyyyy 400 bilmem kac kmmi yaptın yarım depoyla :D ben 211 km yaptım yarımında altında kaldı :D:D yoksa bana tam içiçi bir araçmı verdiler ne yaptılar.şaka bir yana düzgün devirlerde kullanınca hakkaten yakmıyor araç ama basıncada :D:D:D:D