Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kapı ayarı:(

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

Standart Kapı ayarı:(

merhabalar arkadaslar gp belli bır hıza ulaşınca sol ön kapıdan rüzgarıla beraber ıslık sesi geliyordu birmota goturmektense evıme 300 mt ılerısınde ali uğurluya götürüyüm ayarlatayım dedim götürmez olaydım sadece ilk basta üst tarafında bombe vardı şimdi altında üstünde her yerinde acıklık daha fazla ve kapı daha cok zor kapanıyor yapamayınca daha genıs bır zaman da getır bakalım dediler.sizce düzelirmi orjınalı gıbı olur mu tekrar nolur olur dıyın kafam cok sıkıldı bu duruma yarın ılk ısım bırmota goturmek olacak... bu gece uyku gırmez gözüme

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

kavaklıdereye götürün derim bence eskisi gibi olur.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Walla ya kapı ayarı yaptırmak lazım sımdıde sag arka acılmamakta dıretıyor..Sol arka varmı yokmu zaten bellı deıl 4 kapı takılıyoz
    I ' m c a p u l i n g . . .

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kavaklıdereye götürün derim bence eskisi gibi olur.
    yanı orjınalı gıbı olur degılmı tekerliğe yakın olan kapının altı sankı egılmıs ıcerı dogru

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

servise kavaklıdereye götürün Müslüm Bey i bulun o halleder bi kişinin de Müslüm Bey e götürüp memnun olmadıgını görmedim sıkmayın canınızı bidahada işini ehli olmayan yerlere gitmeyin derim cünkü en ufak bişey kıl ediyo adamı.hic bir kapıyada yag vurmayın ve vurdurmayın aklınızda olsun gergilere yag gelirse mekanizma bozuluyoır tecrübeyle sabittir.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanı orjınalı gıbı olur degılmı tekerliğe yakın olan kapının altı sankı egılmıs ıcerı dogru
    evet, görmeden bakmadan bişey söylemek zor tabii ama büyük ihtimalle orjinali gibi yaparlar.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

birmota giderek orjinal ayarını yaptırdım olduda yanlız alt camurluk la kapının alt bırlestıgı yer bırbırıne surtmeden dolayı boya 2-3 mm kavlamş ama ruzgar sesi azalmasına rağmen daha baska mudahale edılmemesını ıstedım. valla boyanın o halını gorunce dedım ben o sese razıyım sanırım oraya rotüş yapmak gerekiyor.

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

Kızgın

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servise kavaklıdereye götürün Müslüm Bey i bulun o halleder bi kişinin de Müslüm Bey e götürüp memnun olmadıgını görmedim sıkmayın canınızı bidahada işini ehli olmayan yerlere gitmeyin derim cünkü en ufak bişey kıl ediyo adamı.hic bir kapıyada yag vurmayın ve vurdurmayın aklınızda olsun gergilere yag gelirse mekanizma bozuluyoır tecrübeyle sabittir.
    kapılara yağ sürdürmeyin demişsiniz. benim arka kapılarda acılmakta zorlanıyordu. servise götürdüm sıcaktan kaynaklandığı söylendi. kpıları sökmeye gerek yok şimdilik dediler ve bagaj dahil hepsine yağ sürdüler???

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

ya bu kapı ayarı benı iyice ayar etti bu seferde sol arka kapı üst çıtası dışarda gözüküyor zaten ön kapı zor kapanıyor hala. aynı sorundur servise 1 haftalık gp la 3. girişim olacak adamlar bence hiç bir işten anlamıyorlar sizce ne yapmam lazım müşteri hizmetlerinimi arasam ne yapsam tavsiye ve yorumlarınızı beklıyorum.

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

hiç merak etme kapı ayarı yapılır... yeni gibi olur...

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı cilem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapılara yağ sürdürmeyin demişsiniz. benim arka kapılarda acılmakta zorlanıyordu. servise götürdüm sıcaktan kaynaklandığı söylendi. kpıları sökmeye gerek yok şimdilik dediler ve bagaj dahil hepsine yağ sürdüler???
    evet kapılar sıcaklarda acılırken gıcırdama yapar bu normaldir fakat yag sürerlerse o zaman iş kötü neden derseniz çünkü kapı gergilerindeki mekanizma yuvarlanarak makara sistemi gibi dişli üzerinde dönerek gider eger bu sisteme yag gelirse dönmeyi bırakır ve kayarak gider bu kayma sonucuda o seslere mahkum olursunuz.iki kere kapı gergisi degistirdim araba 3 aylık
    EVOEVOEVOEVOEVO

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

bu aksam ustu bırmota tekrar gıttm kapının boyasını kavladığını gosterdım abı aracı bırak veya saah getır genıs bır zamanda ıstedıgın sekılde yapalım dedıler bende bıraktım bakalım. yanlız servısten sorumlu kişi ismini vermeyeyim bana normalde kapı ayarlarının garanti dışında oldugunu tam bahsedıyordu verdıgım tepkiye nazaran hemen u dünüşü yapıp tabı sızın arac 1 haftalık bıseyler yaparız deyıncı ıyı o zaman dedım

Atilla Kaya
    babacan85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

o kapı ayar sorunu bendede var.Sağ ön kapı ile sağ ön çamurluk arasında kot farkı var.Sağ kapı biraz içerde ele geliyor.Dışardanda belli oluyor.Birmota götürdüm ayar için ayarladı beceremedi.Kapının menteşesini sökmeye kalktı dedim bırak boşver.öyle kalsın.Yaptırdmadım.Çünkü yaparken kesin biyerini bozar.Arka kapıdada üst bölgesinde boşluk var.Simetrik değil.Yerli montaj arabalar simetrik.Bravo ve puntolar böyle.Kalite kontrolü eksik arabaların.Fazla uğraşma arabayla.

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

inanırmısın babacan kardeş 3 gundur sadece servisteyım bu kapı ayarı ıcın bu sefer yapmıslar ama yıne zor kapanıyor ve boya kavlaması var. bugun servisi bırbırne kattım gecen kayseri inciroğlunda yaptırdığım direksiyonun altından gelen ses izolasyonu tam servsıten arabayı cıkartıyordum tekrar bas gösterdiğini farkettim hemen tekrar ustaya gıderek sorunu anlattım baktı ne göreyim izolasyon yapılan dedikleri yere tahta parçası sıkıştırmışlar nasıl sinirlendim . dedim ben bu arabadan soğudum bınmek dahı ıstemıyorum yok motrun altından vıda düşer yok gıcır gıcr sesler kapı ayarları bu ne ya dedim halkla ilişkiler danışmanı geldi actım agzmı yumdum gözümü yıne gecıstırmeye basladılar bazı yerlerı sokup bakmaları gerekıyormus falan dedım daha yenı arabanın her yarını sokup bakılacaksa sıfır almanın ne onemı var dedım herkes basıma üşüştü benı sakınleştirmeye calıstılar en kısa zamanda aracı bırak sızınle detaylı olarak ilgilenecegız dediler ayrıldım sonra müşteri temsilcisini aradım oraya da bır guzel sıtem şikayet tahta parçası ve rötüş yapılmasına onlarda cok şaşırdıklarını söylediler . yav babacan kardeş hani sen dedin ya geçen grande değilde evo mu alsaydık diye hakkaten öyle yapsaydık veya hıc fıat almasamıydık.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı vek66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanırmısın babacan kardeş 3 gundur sadece servisteyım bu kapı ayarı ıcın bu sefer yapmıslar ama yıne zor kapanıyor ve boya kavlaması var. bugun servisi bırbırne kattım gecen kayseri inciroğlunda yaptırdığım direksiyonun altından gelen ses izolasyonu tam servsıten arabayı cıkartıyordum tekrar bas gösterdiğini farkettim hemen tekrar ustaya gıderek sorunu anlattım baktı ne göreyim izolasyon yapılan dedikleri yere tahta parçası sıkıştırmışlar nasıl sinirlendim . dedim ben bu arabadan soğudum bınmek dahı ıstemıyorum yok motrun altından vıda düşer yok gıcır gıcr sesler kapı ayarları bu ne ya dedim halkla ilişkiler danışmanı geldi actım agzmı yumdum gözümü yıne gecıstırmeye basladılar bazı yerlerı sokup bakmaları gerekıyormus falan dedım daha yenı arabanın her yarını sokup bakılacaksa sıfır almanın ne onemı var dedım herkes basıma üşüştü benı sakınleştirmeye calıstılar en kısa zamanda aracı bırak sızınle detaylı olarak ilgilenecegız dediler ayrıldım sonra müşteri temsilcisini aradım oraya da bır guzel sıtem şikayet tahta parçası ve rötüş yapılmasına onlarda cok şaşırdıklarını söylediler . yav babacan kardeş hani sen dedin ya geçen grande değilde evo mu alsaydık diye hakkaten öyle yapsaydık veya hıc fıat almasamıydık.
    evo mu alsaydınız hatayı o zaman görürdünüz km en cok olan evo bende 18000km yi gectim servisten cıkamıyoz klima alta üfürmez yaptık derler yapılmaz önden ses gelir parcası 2 haftada gelmez direksiyondan ses gelir yapıldı derler servisten cıkmadan ses gelir.kapı ayarları ve arka kapıdan gelen sesleri saymıyorum depodan calkantı sesi gelir her durdugumda biri vurdu sanıyorum genel merkezi arıyorum yok şu servise yok bu servise götürün diyorlar servisten evet depoda sorun var diyorlar bide şurdakine gösterin onlar arasın bizi diyorlar varın gerisini siz düşünün ama bu olaylar normal fazla kafanıza takmayın taktıkca dahada cok şey duyucaksınız o yüzden binin gitsin yürürüne kolay kolay bişe olmaz motor önemli olan.
    EVOEVOEVOEVOEVO

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

tamam önemli olan motorda işte boyle ufak tefek seyler ve servislerin beceriksizliği insanın canını sıkıyor işte...

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

ben yazmadan edemeyeceğim ama bu kadar sıkıntılı kapısı olan araç görmedim.
    hiç bir arabamızda kapı ayarını yaptırdığımızı hatırlamıyorum. 89 Mercedes vardı onun kapı diliyle ilgili işlem yapılmıştı onu da hatırlamıyorum bile
    100bin km Alfa sahibiydi ön arka kapılarında hiç bir şey yapılmadı
    Punto'yu 54binde aldım Tek kapılı 2 kapıdan da ses geliyordu kapı ayarı dediler, forumda tavsiyelerle kapı ayarı yaptırsam da bozulacağını bantlamamı tavsiye ettiler. Öyle tıkırtı kesildi Ama bu kadar çok şikayet gelebilir mi?
    isterse en ucuz araba olsa bile bu kadar basit olmaması gerekiyor kapıların

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

veli ercan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31

şimdide ayarsız kapının camı tam yukarı kalkarken kapının ıcınden plastık sürtmesi sesi geliyor gelde kafayı iyice yeme.

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo mu alsaydınız hatayı o zaman görürdünüz km en cok olan evo bende 18000km yi gectim servisten cıkamıyoz klima alta üfürmez yaptık derler yapılmaz önden ses gelir parcası 2 haftada gelmez direksiyondan ses gelir yapıldı derler servisten cıkmadan ses gelir.kapı ayarları ve arka kapıdan gelen sesleri saymıyorum depodan calkantı sesi gelir her durdugumda biri vurdu sanıyorum genel merkezi arıyorum yok şu servise yok bu servise götürün diyorlar servisten evet depoda sorun var diyorlar bide şurdakine gösterin onlar arasın bizi diyorlar varın gerisini siz düşünün ama bu olaylar normal fazla kafanıza takmayın taktıkca dahada cok şey duyucaksınız o yüzden binin gitsin yürürüne kolay kolay bişe olmaz motor önemli olan.
    hüseyin bu dediklerin benim araçta olursa tövbe yapamaz bizim servis... şans ama inşallah çıkmaz. daha önce servisle az işim olmuştu bundada olmaz belki..

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüseyin bu dediklerin benim araçta olursa tövbe yapamaz bizim servis... şans ama inşallah çıkmaz. daha önce servisle az işim olmuştu bundada olmaz belki..
    Şu ana kadar evolarda yavaş yavaş cıkmaya basladı sorunlar inşallah cıkmaz ama baya kişiden duyuyorum bu sorunları. genel olarak cogu markaya göre üstün leonlarda felan daha cok sorunlar varmıs bunada şükürbirazda şans işi.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Sayfa 1/2 12 SonSon