geçmiş olsun, astar görünüyosa yapıcak bişey yok boya şart(lokal, parça rütüş)
istersen nazarlık olarak kalsın![]()
geçmiş olsun, astar görünüyosa yapıcak bişey yok boya şart(lokal, parça rütüş)
istersen nazarlık olarak kalsın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
evet aynen bu şekilde olmuş arkadaşlardan özellikle cevap bekliyorum. derinlik olark astara kadar indik abiAstarda çizilmemiş ama.
Abi çok teşekkür ederim. Boyasız halledemicez gibi haklısınız sanırımMetalik beyaz renk bulunur inşallah bi de boya tutmazsa eyvah artık
Aynadanda göremedim öyle lanet bişeymişki sürttüğüm yer
Ozan Abi nazarlık da olabilir ama bilmiyorum.. Lokal parça yada rütüş arasında fark var mıdır varsa nedir? Bunlar bize kaça patlar?
Eskişehirde autoking varmı?
ben mareanın bagajı pencere demirine vurmuştum böyle ceviz kadar bi bölümde astar bile gitmişti, lokal boya ile çok güzel yapmışlardı. hiç belli olmuyodu.
ama genel olarak lokalde belli oluyo yakından bakınca.
parçada 2 kesilme çizgisi arası komple boyanıyo araban yeni belli olmaz bence ama aletle bakınca görünür tabii.
rötüş üzerine direk boya sürüp bırakıyolar çok bariz belli oluyo sadece görüntü biraz daha düzgün oluyo. maliyet konusunda bilgim yok malesef.
ben 2. eli hiç düşünmediğimden en ufak şeyleri bile boyattım her tarafı boyalı nerdeyseo konuyuda düşün tekrardan geçmiş olsun.
abi o ürünü forumda konuştuk, hiç bişe yaramıyo bilgin olsun![]()
Konu JASMINE tarafından (22/08/2010 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bilmiyorum ki abi onu da çok duydum ama hiç çevrede kullanan yokAlırız bi de daha beter olmasın
![]()
Evet abi Eskişehir'de Autoking var. Orayı gerçekten çok metediyolar. Ama hiç yolum düşmedi o ayrı konu. Aletle bakınca gözüksün elimizde fotoğraflar var kanıtlarız çok problem çıkarana 2.elde diye düşünüyorum.
Bi de maliyetini en azından tahmini biri söylese önemli olan o. Tekrar teşekkür ederim ben de sana ilgin için... Kaskoda bu ücretsiz çizik giderme gibi bişi var ona girer mi bu bi de onu sorıyım![]()
Konu byspayn tarafından (22/08/2010 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri