gecmıs olsun berbat bı duygu benım ehlıyatım yok aama bıgun arabayla gezerken banada carpmıslardı arkadan arka tampon dusmustu![]()
dejavu bilgilendirdiğin iyi oldu abi saolasın. parça işi dediğin gibiyse bizim bayinin ayıbı ne diyeyim..olcak iş deil.
zabıtta trafik ve arabanın teknik kapasitesine aykırı sürüş mü ne yazıodu ben sorduğumda kavşağa kontrolsuz girme dendi. yani 8/6 suç karş tarafta 8/2 de bana yazıldı 80-90kmh arasında gidiodm...
kimse bnm bu düştüğüm duruma düşmez inşallah aman diim en sol da olsanız bile akşamleyin yan şerittekini sollarken bi uzunları yakıp kapatın nolur nolmaz...
herkese tekrar cok teşekkürler![]()
gecmıs olsun berbat bı duygu benım ehlıyatım yok aama bıgun arabayla gezerken banada carpmıslardı arkadan arka tampon dusmustu![]()
abi öncelikle geçmiş olsun bi APP ne oluyo plakayaı neden kırdırdı polis:poster_oops:
anladım büyük geçmiş olsun
polis memurunun tutumu rezillik...
kusuru bakma polise kızgınlığımdan yazmayı unutucaktım neredeyse, yeni gördüm çok geçmiş olsun arkadaşım... bu tip memurları gördükçe kahroluyorum yaa çok cahiller çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Çok geçmiş olsun kardeşim de orda bariz belli oluyo senin arkadan vurmadığın birinin gelipte arkadan senin yanına çarptığı. Sen arkadan vursan ön tamponuna gelirdi ilk ama orda hiç bişey yok!?? Polis nası ole bişi düşünmüş aklım almadı valla..
geçmiş olsun. inşallah bidaha kimsenin başına böyle olaylar gelmez..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
otoritec
okyzanyorumlarınız için çok teşekkürler...araba birden önüme kırdığı içn büyük suç karşı tarfın ama polis kaza esnasında yolda kontrolsüzce gittiğimi kastederek 8/2 lik suçu gösterdi. ankarada olabnlar bilirler eskhr yolunda 50 kmh sınır yazar tabelada ancak hız denemesi yapanlar çoğunlukla orda oluyoriş polisin hayrına kalmış ne yapsak etsek dürüst ve tarafsız emniyet oluşmuyor
geçmiş olsun kardeşim
çok geçmiş olsun
Abi Cok Gecmis Olsun Allah Korumus Insallah Bir Daha Kimsenin Basina Gelmez
çok geçmiş olsunn yaa
gecmıs olsun kardes aman sana bıse olmasında mala olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri