çok geçmiş olsun...
arkadaşım büyük geçmiş olsun
auto king e gidersen tahminimce boya ya gerek kalmadan düzeltilebilir orjinalliği bozulmasın dersen ama yinede büyük bir ezik kırık dökük yok
buna şükür
tekrar geçmiş olsun
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun ne olursa olsun arkadan çarpan suçlu oluyo çok saçma...
çok geçmiş olsun kardeş Allah bidaha böyle kaza bela vermesin..
Büyük geçmiş olsun! Neyse ki sende bir şey yok!..
utku çok geçmiş olsun kardeşim yaf bencede bi auto king i dene orası güzel iş çıkartı sanırım senin arabayıda hallederler
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Utku geçmiş olsun kardeşim.Bencede komple değiştirme taraftarı olma.
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah 2.sini göstermesin...
* GP GÜZELİ*
1905
cana gelcene mala gelsin kardeş takmakafana
zaten toyoto arabalara gıcık olurum hepp FİAT KİNG :ok::ok:
gecmiş olsun kardeşim canına gelmemişya önemli olan o
herkese çok teşekkürler bu 2 gündür arabayla uraştığımdan sizlere cevap yazamadım...
dediğiniz gibi gptr li kardeşlerim bayi ye gittim ve saolsunlar ilgileniler ancak arabanın parçalrı italyadan gelceği için (ön tampon, sağ çamurluk, sağ far, sağ kapı) tamirin biraz uzayacağını söylediler. 1 hafta içerisinde arabayı eskisi gibi alabileceğimi söylediler. yedek araç emin etmemeleri yüzünden (araba yürür vaziyette olduğu için) :o_o: bir kaç gün tabanvayı kullanmak zorunda kalacağım....
Neyse olmuş bir kere yapcak bişey yok.. bana yardımcı olan ve taziyelerini sunan tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum
Grandepuntokardeşliğide bu olsa gerek 8O arkanızda ailenizden başka birilerinin olduğunu hissetmek çok güzel birşey...
büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun kardeş. Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterlerinden seni ve cümlemizi korusun
geçmiş olsun ...
büyük geçmiş olsun. cana gelmemiş, mala gelmiş en önemlisi bu.
çok ciddi bir hasarda gözükmüyor, buda sevindirici. dilerim bir daha asla yaşamazsınız bir kaza. slmlar.
kerdeş ilk önce geçmiş olsun
ben aracı senin gibi iki defa servise bıraktım..
kartaş servis bana aracımı daha iyi yaptı ve verdi..
yani memnunum aslında küçük hususlar hariç
neyse
bende ilkinde araç alalamıştım ama ikincisinde beş gün alabilmiştim..
eksper geldiğin de (ikinci kazada) bende orda bulundum ekspere durumumu izah ettim çok zor durumda kalırım araç verilmesse dedim (ama bu araç durumu eksperi hiç ilgilendirmez bilesin çünkü onun konusu değil) o zaman dedi senin 3 günü beş gün yapayım dedi.. neden diyede sormadım.. benim burdan anladığım 5 günün altındaki lere araç verilmiyo.. beş günden kastım esksper aracın yapılışı için şu kadar gün gerekli der ama gel görki servisin elinde başka araç olduğu için bu zaman zarfında aracın yapılması bayağı bir zor.. senin hasarı gördüğüm kadarıyla aksperin ağzıyla iki bilemedin üç gün verir.. ve işini takip etmez araç istediğini eksper gelmeden belirtmezsen başlangıç işlemleri seni zora sokup araç alamamana sebep olabilir.. yani dicem oki işini takip edersen ancak araç alabilirsin.. kimse demiyor kardeş sen kaza yapmışsın gel sana araç verelim demez senin anlıcan.. ben sabah altıda işe gidiyorum o saatte dolmuş vesaire bulmak zor işde 13 km de taksi sabahleyin 25 ytl yazıyor.. bana verdiler bi albea benzinli ama ne albea bizim araçların yanında geçemez.. 1,2 motor ama su gibi benzin harcıyor benim diesel arabanım yanında.. bana göre en az 300 kuruş yaktı kilometreye.. eğer işe dolmuşla gidip gelebiliyorsan bence o riske girip koskondan araç alma derim.. ama sen istanbul ankara yazmışsin bilgilerinin altına galiba ist ankara mekik dokuyorsun işin gereği...
neyse dediğim gibi işini takip edip eksper gelmeden hem ekperle daha sonrada kaskonu sıkıştırman gerek...
Konu dejavu tarafından (09/04/2007 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
bu arada bu parçaların italyadan gelecek olaylarıda hikaye aldanma bu hikayeye... parçalar şu an türkiyede mevcut.. sadece sistemleriiyi işlemiyor o kadar
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
cok gecmıs olsun sen serıdınde sabıt gıderken senın serıdıne dogru gecmeye calısp kontorlsuzce sana vuran vı arac nasıl 8/2 suclu olur![]()
Büyük geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri