ankaradan antalyaya 4.5 ortalama ile inmiştim bi kez. Ama artık bu değerleri göremiyorum, otobanda 110-120 hiç çekilmiyor gp ile, gittikçe gidesi geliyor.
3000 devirin altına düşmüyorum haliyle 140-150 den aşağı gidemiyoz :)
Printable View
ankaradan antalyaya 4.5 ortalama ile inmiştim bi kez. Ama artık bu değerleri göremiyorum, otobanda 110-120 hiç çekilmiyor gp ile, gittikçe gidesi geliyor.
3000 devirin altına düşmüyorum haliyle 140-150 den aşağı gidemiyoz :)
şehir dışı 5.2 ortalamaları yakalamak zor olmuyor.tabi sabırlı olmak gerekiyor.
sabırda bir yere kadar..bir yerde insan vazgeçiyor..:)
haziranda ki yolculuğumun yakıt ortalaması 4.9 du.bence 77 bg puntolara 5 vites yetmiyor 6. vites olsa biraz daha hızlı ve ekonomik gidilebilir.
Bir depo ile 870 km yaptım... Normalmidir bilmiyorum... :D
İstanbul-Ordu arası yakaladığım değer paylaşim dedim :) yollarda çok çalışma var ama sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorsun.
sonuç olarak istanbul Maslak OPET depoyu fulledim sonra Ordu OPET te tekrar fulledim 105TL aldı. EVO mu çooook seviyom
Aracımı 1 hafta önce Gebzeden aldım. Gebze -Bursa arasını(körfezi dolaşarak) yol bilgisayarına göre 3.8 lt ortalama tüketim ile gelmişim. Ortalama hızım da 76 km.
Bu değerlere inanamadım ve multijet motora birdaha hayran kaldım..
gncl
arkadaşlar benım en guzel net deneyımım şu karsıyakadan depoyu fulleyıp yola cıktım gazıemır ordan otobandan soke ustunden bodruma gıttım bıraz gezdım tekrar aynı yoldan karsıyaya dondum 110_120 km hızla seyrettım pek ustune cıktıgım soylenemez neyse depoyu aynı ıstasyonda aynı pompada tekrar fulledım ve tam 70 tl mazot aldı yanı 450 kmyı 70 tlye gıtmıs oldum bence gercekten cok guzel bır deger...
ayrıca yolların 20km kadarının bozuk ve sıkısık trafıklı dag yolu oldugunu hesaba katarsak bence cok guzel...
160 tl benzinle 930km net yaptım 2+bavullar klima aralıklı
arkadaşlar ben bir tam bir hafta önce 2011 model evo 1.3mjet dynamic aldım . alır almaz ve depoyu fullledim. gösterge ışığı yanana kadar 560 km yaptım, hem şehir içi hem şehir dışı. ışık yanınca kaç lt mazot kalıyor acaba? ve motorun da sıfır olduğunu düşünecek olursak ne kadar yakmıştır, yakıtı iyi midir?
ben ilk aldığımda istanbul düzce 200 km 4 kişi 110 120 ile 30 liraya gittim
2 gün önce grande punto sahibi oldum. Aracı ankaradan alıp eskişehire geldim 230km çeyrek depo mazotla. Hesaba vurunca kmde 10 krş çıkıyor. Merak ettiğim birşey var aracım yol bilgisayarı 3 satır olanlardan ancak yakıt tüketimini 100km / ..lt şeklinde gösteren bir opsiyon yokmu kurcaladığım kadarıyla hep 1 litreyle ne kadar gideceğini gösteriyor ?
32 litre lpg ile hiç durmadan 370 km yapabiliyorum ve 120-140-180 km hızlarla istanbul izmit otobanını bitirip adapazarı üzerinden karasuya girip oradan geri dönebiliyorum yani ortalama şehirler arası yakıtım 64 lira ile 370 km.
Araç Fiat Bravo T-jet dynamic 120 hp
LPG Fiyatları güncel olarak
İstanbulda 2 tl
Adapazarında 2tl ile 1.68 tl arasında değişiyor. Ben totalden LPG aldım adapazarından 1.78 lira idi.
32 litre Lpg ile bende Hakan abi gibi 370 390 km arası yol yapıyorum..
Ama ben şehir içinde yani ankaranın trafiğinde yapıyorum bu km yi...
Ankaradaki şuanki lpg fiyatı:1.720 ile 1870 lira arası..
Birkeresinde yine şehir içinde 33 litre ile 420 km yol yapmıştım.. Birdaha da töbe yapamadım... :D
teşekkürler