benim arka kapım hiç kilitlenmediginden sorun yok arkadaslarada soyluyorum gece sokakta kalmayın arabada kalın diye![]()
I ♥ Punto
Benim başıma da gelmişti. puntomu almadan önce Opel tigra var ken, babam da da toyota var iki anahtar bende aşağı indim opeli açtım torpidodan bişi aldım iki anahtarı da koltuğun üzerine bıraktımkapı kapandı
Opel tigra da immobilizer li anahtarı çipli açmak için baya bi kastırdık falan ama maalesef. Sonra anahtarcıları falan gezdik açamayız dediler. Nette oto kapıları açan bir çilingir bulduk mersin de. Aradım akşam saat 8 civarıydı. Durumu anlattım aracın markasını ve modelini sordu. yarım saat sonra evin oraya geldi. bir kutu çıkarttı içinde her marka ve modele göre uzun üzerinde sanırım delikler de olan anahtarımsı çubuklar vardı. Opel markalıyı çıkarttı 5 sn içinde kapıları açtı 50 lirayı kaptı
![]()
Artık Fiorinolu
ben de aynı şekilde arabadan indim kapıları kilitledim sonra bagaj kapısını açtım anahtarı da el çantama koydum bagajdan alacaklarım kalabalıktı o yüzden el çantamı bagajın bir köşesine bıraktım. bagajın içini boşaltıp kapıyı da kapattıktan sonra dank etti anahtarlar bagajda kalmıştı. neyseki evden yedek anahtarı alıp açtım. şimdi bagajda işim varsa önce onu hallediyorum en son kapıları kilitliyorum sanırım tek çözüm bu ayrıca kapıları da mutlaka kontrol ederim kitlenmiş mi diye![]()
Mekân Mersin, memleket Bolu...
benim başıma geldi
cam fitilinin ordan bi tel sokup açtılar, biraz uzun sürdü ama ordaki tele denk getirmek biraz şans işi sanırım.
Müslüm abiyi aramıştım çok yardımcı olmuştu.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benim arka kapılar kibar şekilde acılmıyor kabaca acmak gerekiyor bilmeyen kilitli sanıyor oyuzdende herzaman kapım acık gozukmuyor ama sol arka kapımın kapıyı acarken iceride bir tel var o esneme yaptıgından kibarca acılmıyor zorla acılıyor oda merkezi kilitden kilitlenmiyor dolayısıyla sıkıntı yok bagajda anahtar unutsam sorun yok![]()
I ♥ Punto
mustafa ne taraflarda oturuyordun bakim![]()
Erkek adam cüzdanında her zaman 1 milyon bulundururmuş yaO misal cüzdanda sürekli yedek anahtar bulundurmak lazım
Ben içerde unuttuğum anahtar yüzünden 75 kilometre yol yaptığımı hatırlıyorum
![]()
reno nun çıkardıgı kartlı sistem eller ser.. denedim çok güzel bir özellik..
yanii
evet benimde basıma geldi balıkesire tatile gittim anahtarı bagaja koyup kapattım ve kaldık öylece Allahtan yedek anahtarı baska yerdeydi telefon ettim kargo yaptılar 1 gün sonra anahtar geldi açtım
işin kötüsü ben de yedek anahtar da yok.
geçende servise sordum yedek çıkartmak için 400,00 TL. deyip
bir de kaskonuz bozuluyor deyince kalsın gerekirse boynuma
asarım dedim valla umarım başıma gelmez![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri