hiç görmedim duymadım dediğiniz ürünü link verebilirmisin inceleyim merak ettim![]()
klima calissada koltuğun sıcaklığı rahatsiz ediyor, internette koltuk sogutma minderi diye ürünler var, kullanan ve tavsiye eden varmi yada onerebileceginiz baska bisey varmi?
hiç görmedim duymadım dediğiniz ürünü link verebilirmisin inceleyim merak ettim![]()
bırak sıcak kalsın... vücudun en önemli yeri... allah muhafaza üşütmeyelim sonra....
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-discovery-4-koltuk-sogutma-minderi-60-eu-kdv-waeco-mcs-10-n/detay
calışma prensibi koltuğun on tarafından hava alıp fan yardımıyla kumaşın icinden üflemek, klimanın ayaklara soğuk ufleyen bolumunden alıp epeyce serinletebilir aslında?
aaaah nerde usutmek izmir koca bir firina dondüScottie Nickli Üyeden Alıntı
güzel bişeye benziyor hiç yoktan iyidir bence 60euro çok para demezsen tabi![]()
denemeden bir şey söylemek doğru olmaz...
aslinda süper fikirlerim var ama koltuğu parçalamak istemiyorumgelecek hafta sanayiye uğrayıp alacağım bizi bı yere gönderir heralde
bende ısıtma istiyorum aslında ama çok iş çıkıyor sökülecek içine yerleşecek falan filan bi sürü iş![]()
İnşallah kısa sürede edinirsin de fikirlerini yazarsın. Ben de iclemeye başladım şimdi.
koltuk ısıtma yapan çokta soğutma yapabilen az , bmw 7 serisinde soğutma var.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri