arkadaslar sabah usak'tan ankara yonune giderken, onumde bir 35 DRH 38 plakali bir grande punto'nun takla attigini gordum, hemen saga cekerek, mudahale etmeye calistim, aracta 4 kisi vardi, ondeki iki kisi sag olarak cikarttik, ancak arka koltukta oturan iki kisiden ilk anda nabiz alabilmemize ragmen, maalesef sonradan nabiz alamadik. gozumun onunde boyle bir kazanin yasanmis olmasi cok uzdu ve hala iki kisinin gozumun onunde can vermesi ve caresizlik icinde kalmam, kahretti..
lutfen yollarda biraz daha dikkatli olalim, bir anlik hata affetmiyor.
Link: TRAFK KAZASINDA 2 L 2 AIR YARALI
__
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
eyvah ya allah beterinden korusun...dikkat edelim!!
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
üzüldüm valla Allah Rahmet Eylesin. uşak ankara yolu düz diye biliyorum düz yolda önüne birşey cıksa gerek sanırım hız kötü birşey ki şu sıralar yollar cok kalabalık aceleye hiç gerek yok yani
I ♥ Punto
Allah rahmet eylesin.
gerekten çok üzücü bir durum
acaba kaza geçirenler forumdanmı izmirli arkadaşlar belki bilir
allahtan ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
:****(
İbret verici bir olay Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar acil şifalar...Araç bu kadar doluyken nasıl bir dikkatsizliktir ya...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Allah rahmet eylesin... çok üzücü bir durum...
rahmete kavuşanların mekanları cennet olsun,
yaralılara acil şifalar dilerim..
yollarımızın en sıkıntılı olduğu zamanlar çok yoğun trafik var traktörler mibserler yollarda çok dikkat etmemiz gerekli.
Allah rahmet eylesin gerçekten acı geride kalanlara sabır versin yaradan...
Allah korusun dikkat etmek gerek sürat yapamayacağım artıkı kesinlikle![]()
allah rahmet eylesinaslında hız kurallarına uysak hiçbir sıkıntı olmıcak..özellikle arkada oturanlara da emniyet kemeri taktırmak gerekli..
dünde Aydın otobanında vardı kaza, yerde iki kisi vardı üstlerini örtmüşler, kaza yerine kadar sollamaları bol hareketli bir trafik vardı, kaza yerini geçtikten sonra bende dahil herkes ip gibi orta seride yığıldı
Hiz felakettir, aman arkadslar gereksiz hareketler ve asiri hiza dikkat. Birgun bu resimde biz olmayalim...
Allah rahmet eylesin![]()
üzücü bir olay.. hele birde kaza önünde oluşu daha ürkütücü olmuştur.
Allah rahmet eylesin.
Malesef bu tür kazalar düz yollarada çok oluyor.
Bİraz daha dikkat edelim arkadaşlar. malum yaz aylarındayız ve tatil için uzun yolculuklar yapmaktayız.
Yorgun ve uykusuz araç kullanmayalım!
Hız felakettir dikkatli olmak lazım. Ölenlere Allah rahmet eylesin..
erdi muhtemelen bir süre etkisinde kalıcaksındır sanada kazadan kurtulanlarada büyük geçmiş olsun, ölmüşlerede Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin kötü bir durum ya![]()
hız karşıtı birisiyim, her ortamda hızlı gitmenin zararları üzerine yazarım
burdada hızlı gitmemek üzerine 3-5 cümle yazmıştım ama polemik olacakmış gibime geldi. o yüzden değiştirdim.
hızlı gitmeyelim arkadaşlar.
burdaki şöför eminimki bizden daha kötü veya daha dikkatsiz değildir.
sadece o an kurtaramadı o kadar.
hızı daha az olsa kurtarabilirdi belki.
yada kurtaramasa bile can kaybı olmayabilirdi.
ne olur hız yapmayalım
"akıllı insanlar başlarına gelenlerden ders alır
daha daha akıllı insanlar başkalarının başına gelenlerden ders alır."
bi de merak ettiğim;
sağ kalanlar önde oturanlarmıydı?
emniyet emeri takmışlarmıydı?
ölenler nerde oturuyorlardı?
emniyet kemeri takmışlarmıydı?
bu konuda bilgisi olan varsa paylaşım yapsın, çok memnun olurum.
Konu fatihhhh tarafından (20/07/2010 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: polemik olmasın :)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri