Allah ölenlere rahmet eylesin, kalanlara da acil şifalar versin.
Maalesef hepimiz bir anlık duygularımızla birer trafik canavarı haline gelebiliyoruz. Diğer arkadaşlarımında dediği gibi bu tarz olaylarda önceleri korkup dikkat ediyor, hızdan kaçınıyoruz ancak bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam. Allah hepimizi korusun ve kazasız, belasız seyahat etmemizi nasip etsin.
Coşkun, maalesef Hakan arkadaşımız ile hiç tanışmadım. Üye olmuş ancak aktif bir arkadaşımız değildi sanırım. 2007'den beri hiç bir buluşmada denk gelmedim ben kendisi ile.![]()
Arkadaşlar hepiniz gibi bende üzüldüm ve birazda agar konuşacagım burda hem suçlu hem güçlü olacagım beni tanıyan formda birçok arkadaşım bilir içki konusunda keyfi dvranışlar sergilerim ama şunu bilin içtigim zaman ya bir şöfür bulurum yada bir taksiyle evime giderim bu arkadaşlarda içki olmadıgını düşünüyorum hepimiz yorum yapıyoruz ama şöyle iki elinizle kafanızı bir tutup düşünün arabalrınızı aldıgınızdan beri ne tehlikeler atlattınız yada bu araçlarınızı ne para biriktirerek aldınız ne zorluklara yani onuda boşverin yorum yapmakla olmuyor bu işler hadi forum göreyim sizi bundan sonra biz örnek olalım arka koltuga oturanlara bile kemer taktıralım ve sizlerden en çok dikkat etmenizi istedigim şey UZUN YOLLARDA ( CİTY FONKSİYONUNU MUTLAKA KAPATIN ) muhtemelen bu arkadaşımızda city fonkiyonu açıktı aynı oalayı ben atlattım otobanda city kapalı olmasa inanın bende aynı acıyı yaşayacaktım biraz agır konuşmuş olabilirim ama sizlerleri sevdigimden herkez kendi kafasında düşünsün ARKANIZDA BIRAKTIKLARINIZ NELER YAŞAYACAK...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Takla atmalarda emniyet kemeri çok önemli arkadaşlar. Muhtemelen ön koltuktakilerin hayatını kemer kurtardı. Aslında arka koltuktakilerinde kemer takması gerekiyor ancak ben dahil buna çok fazla uyan yok.
fatihhhh'in dediği bu sözlerin üstüne diyecek hiç bir şey bulamıyorum. En iyi bu şekilde özetlenebilir
"burdaki şöför eminimki bizden daha kötü veya daha dikkatsiz değildir.
sadece o an kurtaramadı o kadar.
hızı daha az olsa kurtarabilirdi belki.
yada kurtaramasa bile can kaybı olmayabilirdi."
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri