ALLAH rahmet eylesin yaralılara acil şifalar.. başka yorum yapamıyorum şu görüntüye..
ALLAH rahmet eylesin yaralılara acil şifalar.. başka yorum yapamıyorum şu görüntüye..
çok üzüldüm yamekanları cennet olsun
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkada oturanlar kemer takmıyor ne yazıkki.. ama ben zorla taktırıyorum. bana güvenmeyin diyorum, bize çarparlar diyorum.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin. ölenlere Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar.
yaptığım km leri genelde uzun yolda yaptım. yollar tehlikelerle dolu. binlerce şöför var yollarda. bu tür haberleri duyunca korkuyorum açıkçası.
Allah sabır wersin ailesine![]()
Allah rahmet eglesın uzucu bır kaza.
çok kötü hissettim kendimi, allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
Gerçekten çok kötü bir durum.
Aslında ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz.
Kendim dahil olmak üzere her böyle üzücü durum karşısında biraz irkilip,
hız yapmayacağım diyoruz ancak hemen unutup, tekrar eski halimize dönüyoruz.
Malesef ateş düştüğü yeri yakmadan, başımıza gelmeden ders almıyoruz.
Allah hepimizi korusun...
Geride bırakacaklarımızı düşünerek o direksiyona oturalım arkadaşlar..
Allah Rahmet Eylesin Çok Zor Bir Durum. Dikkatli Olmak Lazım Çok Kötü...
görüntüleri izleyince çok kötü oldum. Uzun yolda her zaman arka koltukta oturanlara EMNİYET KEMERİ taktırıyorum ! Lütfen buna dikkat edelim. Emniyet kemeri sadece ön koltuklarda oturanlar için yapılmamış. Bu kazada eğer Arka koltuklarda oturanlar emniyet kemeri takmış olsaydılar belki şu an hayatta olacaklardı.
fotoğraf ve videoyu seyredince etkilenmemek elde değil, çok üzücü. aracın ön tarafı ikiye katlanmış resmen. Allah rahmet eylesin, gencecik insanlar ölmüş çok yazık.
Bugün bende aynı yoldan geldim, uzun yolda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Araba bizim Buca'nın arabası arada bir denk geliyordumAllah rahmet eylesin...
GP in mirror is faster than they appear !
erdi kardeşimle bugün forumda arattık
kazadan yaralı kurtulan aracı kullanan hakan kılıç isminde bir üyemiz olduğunu gördük
2008 de üye olmuş ve o zaman profiline henüz grande puntom yok yazmış
üzücü bir durum belkide istediği aracı aldı ama başına böylesi bir olay geldi
izmir bölgesinden bu şahsı tanıyan arkadaşlarımız varmı acaba
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Allah ölenlere rahmet eylesin, kalanlara da acil şifalar versin.
Maalesef hepimiz bir anlık duygularımızla birer trafik canavarı haline gelebiliyoruz. Diğer arkadaşlarımında dediği gibi bu tarz olaylarda önceleri korkup dikkat ediyor, hızdan kaçınıyoruz ancak bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam. Allah hepimizi korusun ve kazasız, belasız seyahat etmemizi nasip etsin.
Coşkun, maalesef Hakan arkadaşımız ile hiç tanışmadım. Üye olmuş ancak aktif bir arkadaşımız değildi sanırım. 2007'den beri hiç bir buluşmada denk gelmedim ben kendisi ile.![]()
görüntüleri gördükten sonra söze gerek kalmıyor malesef. umarım bir daha kimsenin başına böyle bir felaket gelmez. allahtan yakınlarına sabır vefat edenlere rahmet diliyorum.
Allah rahmet eylesin,yaralılara acil şifa versin.
Hız konusunda çok hassas davrandığımı bilenleriniz vardır bu forumda.Ve her araç kullandığımda her zaman hıza dikkat etmişimdir.Babam benim kadar sabit hızda kullanmaz aracı,ancak ben kendimi sabit hıza zorladım,iyi ki de zorlamışım...Gerçekten biraz daha dikkat edelim arkadaşlar yollarda
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Bir anlık dikkatsizlik nelere mal oluyor... uzun yol şehir içi farketmez emniyet kemerim hep takılı... aman takmayınca ötüyor diye takmıyorum.. alışkanlık oldu.. takmayınca kendimi boşte hissediyorum.. aman arkadaşlar lütfen dikkatli olalım...
Ölen arkadaşlara Allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı diler yaralılarada acil şifalar dilerim.Çok üzücü.Kaderin önüne geçilmez.Önce emniyet ...........
Eski nick: dileksu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri