Sen hız kadranındaki 95-100den mi bahsediyorsun? Zaten çoğu arabada hız kadranı yaklaşık 8km/s eksik gösterir. GPS den bakıyorsan o daha doğrudur.
Genelde polisler 99 a kadar müsamaha gösteriyorlar, ama Hız limitini ancak araç sollarken %10 aşabilirsiniz. Kanun böyle, artık polisler bilmediği için mi yoksa başka nedenle mi 99 a kadar ceza yazmıyorlar onu bilmiyorum. Bazen şehir içi ana yol geçişlerinde de 90'a göre radar kontrolü yapıyorlar(normalde şehir içi geçiş max 70) Ama bazen de 70'e göre bakıyorlar.
Dikkat etmek lazım. Ben iki sene önce ankara eskişehir yolunda 115'le ikinci kademeden yakalandım, çok şükür bundan sonra vukuatım yok.
[QUOTE=murti82;335943]Sen hız kadranındaki 95-100den mi bahsediyorsun? Zaten çoğu arabada hız kadranı yaklaşık 8km/s eksik gösterir. GPS den bakıyorsan o daha doğrudur.
Genelde polisler 99 a kadar müsamaha gösteriyorlar, ama Hız limitini ancak araç sollarken %10 aşabilirsiniz. Kanun böyle, artık polisler bilmediği için mi yoksa başka nedenle mi 99 a kadar ceza yazmıyorlar onu bilmiyorum. Bazen şehir içi ana yol geçişlerinde de 90'a göre radar kontrolü yapıyorlar(normalde şehir içi geçiş max 70) Ama bazen de 70'e göre bakıyorlar.
Dikkat etmek lazım. Ben iki sene önce ankara eskişehir yolunda 115'le ikinci kademeden yakalandım, çok şükür bundan sonra vukuatım yok.[/]
ehliyet kursuna giderken bende öyle öğrenmiştim ama sanırım öyle değil zaten öyle olsada kim uğraşacak araçmı solluyordu aracu yenimi geçmişti araç mı sollayacaktı bir dünya kargaşa yaşanır yine genel bir kural belirlerler kendi kafalarında
bu arada puntoyu denemedim ancak civic de gps ile birkaç defa test ettim bire bir doğru gösteriyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri