benim ev ümitköyde, gordion alışveriş merkezine 800 m. filan. pazar öğleden sonra evde otururken, eşim "dolu yağıyor" dedi. Arabanın anahtarını aldığım gibi "ben arabayı gordiona götürüyorum" dedim. Eşim dalga geçti ne kıymetli araban varmış diye. Eşim dalga geçinci moralim bozuldu ben de arabayı götürmekten vazgeçtim ve bir sigara yakıp camdan arabaya bakmaya başladım. Bu arada ne göreyim dolular gittikçe irileşiyor. Eşim de doluların büyüdüğünü görünce dalga geçmekten vazgeçti. Hemen arabayı alıp hareket ettim. Bu arada hareket edince dolunun şiddetini daha fazla hissediyorsun haliyle. Gordionunun oradaki köprünün altına girdim ve dörtlüleri yakıp bekledim. Bir çok araba da köprünün altına girdi. Dışarda kalanlar kornaya basıyor ama ne yapacaksın. Çıkarsak köprünün altından bizim arabalar gidecek. Biraz hafifleyince tekrar hareket ettim ve AVM nin kapalı oto parkına girdim. Arabaya baktım göçük yok Allahtan. Camlar da çatlamadan kurtardık. Ama aracı 15 dk. inceledim oto parkta. Sonra dışarı çıktım ne göreyim. Az önce önünden geçtiğim yolu yağmur suları basmış ve araçlar suda gömülü kalmış. Park halindeki araçlar, yolun ortasında kalmış araçlar. Kapıları geçmişti su seviyesi. Yağış durduğu için arabayı otoparkta bıraktım ve eve gittim. Ucuz sıyırdık. Sanırım en büyüğü fındıktan biraz ufaktı. O yüzden bir sıkıntı olmamış. Şu anda bile hava bozuk yağmur yağacak gibi. Dolu yağmasın diye dua ediyorum. Araba evin önünde. Dolu yağarsa kaçacak yer de yok bu saatte. Aracında hasar olanlara geçmiş olsun. Ankaranın her yerine aynı büyüklüke yağmamış anlaşılan.