Dün felaket yada afet tarzında dolu yağdı yumurta büyülüğünde düştüğü bile oldu .. Medyum bir teyze tarafındanbu gelen bulut hiç hayıra alamet boz buluttan korkacaksın dedi , ben sanki içime doğmuş gibi balkon altına sıfır girdim daha tam çekmedimki birden bir döküldü , sağdan soldan cat cat pat dışarıya attım kendimi ama hala araca geliyor üzerine kilim battaniye ne varsa örtmeye çalıştım yaklaşık 10 dakika sürdü ve bütün araçlar pert ben iki vurukla kurtardım biri biraz canımı sıksada (kaputta) yinede ucuz atlattık ,
pencereler camlar aşşğıda ağaçlar kırıldı kaç tane kuş öldü gözümün önünde patır patır aşşğı düştü yara alan kuşlar , dün mahşer yaşandı desem yeridir . Harbiden bir ara korkmadım değil hiç durmayacak sandım .
Bunada şükür diyorum .. bugünde dikkat edin bugünde düne yakın bir sorun olabileceğini söylediler..
geçmiş olsun .....
femoli benim araba ali ustaların orda akşam gelip aldılar. marşpiyel düzeltilip boyanacaktı. tavandada bikaç göçük var onlarıda hallederlermiki. arasamda söylesem. sıkıntı olurmu sonra.
sen çok ucuz atlatmışsın tabi skydom var sende.benimkini bi görsen.oturup beraber ağlarız.
kriminal: kafamada geldi bir tanesi şişirdi bile arabanın üzerini kapatacam diye yukarıdan babam bağırıyor bırak arabanın içine edeyim gir apartmana diye .. ee mal canın yongasıymış
ilker skydomedan korktum patlatırsa diye tüm kilimleri sky dome koydum o yüzden kaputa yetmedi yani kaputuda örtseymiştim sıfır hasarla kurtaracaktım
Çoğu arkdaşımız vakum demiş ama vakum bu iş için deildir minnumum 10 cm göcükler içindir bizimkiler 4 ,5 cm çapında vakum bunları çekmez boşuna umutlanmayın .. boyamaktan başka çözüm yok yada böyle kalacak nazarlıkolarak dursun artık bir tane![]()
Konu femoli tarafından (07/06/2010 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
femoli abi sende bir tane var iyi yırtmışsın bazı kişilerde tavanda 10 tane göçük varmış bkz:romeo_er2 çok üzücü bir durum valla geçmiş olsun
Evet dün o yağmurda araba garajdaydı allahtan...Sonrasında yola cıktım, konya yolunda bir şimşek caktı, araba seyir halindeyken hoplamış sandık...ama sonrasında odlu yagmadı allahtan...
Eger kaputa zarar vermişse hakkatten araçlar ne hale gelmiştir yaw....Geçmiş olsun herkese
benim tavanda küçük 1 tane göçük var, bide sağ stop sizlere ömür nasıl gelip kırdı orayı hala anlamış değilim
Konu mustelf tarafından (07/06/2010 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.
Ankara daki doluya yakalanan arkadaşlara ve özellikle hasar alanlara cok geçmiş olsun diyorum...Çoğumuzun aracı dısarda..Hepimizin başına gelebilir böyle doğa olayları.
Çok geçmiş olsun..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
garajdaki adamla kavga ettim bana ustu kapalı yere gir abi diyo bende oraya koyarsam evden goremiyorum olmaz diyorum.neyse yer olmayınca mecburen kapalı otoparka koydum su vaziyeti gorunce gidiyim de adama bi kilo baklava felan bişeyler alıyım bari![]()
![]()
büyük geçmiş olsun![]()
Tüm ankaralı arkadaşlara, hasar görenlere geçmiş olsun. 10 sene öncesinde izmirde de böyle bir şey olmuştu ve tüm servisler, kaportacılar, sanayi komple araba doldu. allahtan gelen şey isyan edemeyiz ama canı yanan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun.
herkese büyük geçmiş olsun...
Tüm Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
bu sabah saat 06.00 ile yarın 05.00 arasında Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce ve İstanbul’un Anadolu yakasında çok kuvvetli ve aşırı yağış, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyon, Isparta, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve İstanbul’un Avrupa yakasında kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.Açıklamada, lokal su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, lokal dolu yağışı gibi muhtemel risklere karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olmaları istendi.
Arkadaslar meteorolojinin acıklamaları bu yönde bu illerde oturan arkadaslar araclarınızı kapalı mekanlarda bulundurmanız iyi olur.
EVOEVOEVOEVOEVO
aynen katılıyorum Cağrıya herkes bu sorunları yaşarken oranda yapmur yapmasına rağmen dolu görmedim hiç.Normalde olsa aşağıya dolu yağarken bize göktaşı filan düşmeliydi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri