İlyas bu 8921 olan tarzında uygun bir ürün varmı yada bu ürün15 36 sı varmı birde uygun fiyatlar söylersen düşünülebilir...![]()
135 liraya aldığım kraft koltuğun bu da gerçek resimleri
![]()
Arkadaşlar koltuk hesaplıysa ben de çocuk yapmayı düşünüyorum![]()
bu koltuk isi cok iyi tavsiye ederim ben kullaniyorum .bu resimdeki koltugu aracinizin emniyet kemerini kullanarak bagliyorsunuz.
36kg dan sonra 140 cm boya kadar sadece alt oturak kismina benzer bir bolum kullanmaniz gerekiyor.1 yasve civari bebekler icin daha degisik modelleri de var uyku pozisyonu yani yatirilabilen
eminim ileride alternatifler cogalacak ve fiyatlar dusecek .simdi insanlar almaya mecbur oldugu icin fiyatlar ucuk
arkadaşlar sorum size saçma gelebilir ama çocuk koltuğu zorunlu diyorlar.ama araçta çocuk yoksa bu bir zorunluluk olmaktan çıkıyor değil mi?
araçta çocuk yoksa çocuk koltuğunu takmanın ne gibi zorunluğu olacak![]()
arkadaslar yanlizken koltugusokup bagaja koyabilirsiniz .mecbur degilsiniz bos koltugu tasimaya .ne zamanki cocugunuzla seyahat etmek istiyorsaniz ozaman takmaniz gerekecek kucakta cocuk tasima devri bitiyor artik
Sertaç arkadaşım çocuk yapmayı düşünüyomuş ben ise evlensemmi ne yapsam acaba koltuklar güzelmiş![]()
Arkdaşlar banada yükseldeç lazım oglumun boyu 140cm yükseldeçle 150 olur heralde.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri