Aynen dediğiniz gibi beyaz olanı multijet, full kit ve skydome olarak çok beğendim. Punto evoya göre çok şey kaybedermiyim acaba? Bir de bekleyip 2011 modelini mi almalıyım?
![]()
Aynen dediğiniz gibi beyaz olanı multijet, full kit ve skydome olarak çok beğendim. Punto evoya göre çok şey kaybedermiyim acaba? Bir de bekleyip 2011 modelini mi almalıyım?
![]()
Konu deep47 tarafından (07/05/2010 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.
Evonun içi daha dar değil, koltuk bazında diz mesafesi olarak aynılar. Ama evonun içi görselliğin yanında gp ye göre cok daha ii tasarlanmış. GP lerin içinde kapı cepleri dahil pet şişe koyacak yeriniz yok. Evo da kapı cepleri küçük su sıgacak sekilde, ve orta konsolda kücük bir bölme ilave edilmiş. Evo dynamicte görsel ışıklarla iç mekanda kalite hissi var. Evo lar donanım olarak eski gp lerden daha ii durumda...Ama parasına göre evoya 30 ve züeri bir rakam mı verirsiniz, yoksa 2.el 2-3 yasında gplere 22-26 arası bir rakam mı verirsiniz. Acil olarak araba lazım diyorsanız evo icin en erken tarih agustos gibi alırsınız, tabi fabrikada hazır renk ve donanım seceneklerinden varsa onlar hemen gelir, Özellikle donanım ekletirseniz bekleme olur. Benim gibi araba hemen lazım ve ikinci eline 20-25 vermektense civatasına kadar yeni olan ve yeni yüzüyle evoyu tercih ederdim ki ettim
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri